2777
2789
خوبیهای خیلی زیادمثلا تا وقتی در قید حیاتن خونه شون رو به نسبت سهم ارث های اسلامی میزنن ب نام فرزندا ...

چقدر خوبن 😍😍🙂

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مث بلایی که سر شوهر من اومده انقدر عرق میخورد تا این ایام عید فشارش رفت رو 20 نزدیک بود سکته ک ...

من یه خواستگار مشروب خور و سیگاری دارم ۱۲ سال ازم بزرگتره ۴۳ سالشه و خیلی پولداره نمیدونم قبول کنم یا نه .چطوری درست شد شوهرت؟

لر کجا هستین آخه منم لرم. ولی کباب پایه ثابت نیست. مهمونی هامون چه رسمی چه غیر رسمی همیشه پلو و خورش ...

خب قطعا برای کل لرا نمیتونی یه نسخه رو بپیچونی فرهنگ هر خانواده اس بیشتر، من لر بختیاری دورودم

اره خب میگم ماهم خیلی عجیب بود برامون کشک بادمجون میذاشتن جلو مهمون، اخه ما اینو در حالت عادی ام غذا حساب نمیکنیم مثل سوپ

اما انقدرررر خوشمزه درستش میکنن محشر

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

والا همسرم خودش خیلی خوبه ولی یه خاله و دایی قدیمی داره که دل شکوندن و تمسخر ادما براشون راحته البته ...

احترام گذاشتن به ائمه کجاش خنده داره؟ 

منم به احترام امام حسین تو ایام محرم تخمه نمی‌خورم ، موهامو رنگ نمیکنم ، لاک نمیزنم ، بلند بلند نمیخندم ، قهقهه نمیزنم

کلأ خانوادمون این دو ماه خیلی چیزا رو رعایت میکنن 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

ببخشید مگه تخمه خوردن گناه ؟

نه عزیزم گناه نداره ، ولی چون معمولأ آدما موقع خوشی و خوشحالی تخمه میخورن ، ما رسم داریم محرم به احترام عزای امام حسین تخمه نمیخوریم 

از نسل های قبلی برامون رسم مونده 

خانواده همسر پسر عمم دعوتمون کردن باسن مرغ درست کردن واسمون با نون

یا خداااااا 🥴🥴🥴

لعنت بهشون عووقم گرفت 🤕

همه این اخلاق هایی که گفتید می‌تونه از خانواده خود آدم هم سر بزنه اینکه همش میایم اسم خانواده شوهر رو میاریم و بدشونو میگیم خوب نیست خودمونم خانواده شوهر هستیم اکثرا 

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بیشتر ببینید
وای فوبیا پیدا کردم 😐بنظرت قبل ازدواج چطور متوجه شیم خونواده طرف چطوریه؟!

فقط یادت باشه سریع عقد نکن ، حداقل سه ماه مَحرم بمون ، خونشون رفت و آمد کن خودت متوجه اخلاق و رفتار و عادتهاشون میشی