2777
2789

چرا گیر دادین به خاندان وخانواده شوهر 

یه سوزن به خودتون بزنید واقعا فکر میکنبد خودمون همه چیز تمام هستیم هیچ کس بی عیب نیست

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آروغ زدن سرسفره 🤮🤮🤮🤮

خواهرشوهر ...مادرشوهر ...پدرشوهر ...🤢🤮

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

زود زود ماه ها قهرن باهم 

بعد که اشتی میکنن انگار نه انگار

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

همسرم و خواهرشون خیلی باهام راحت هستن و خواهرشوهرم از همسرم خیلی بزرگتره و اینم بگم من این خواهرشوهرمو بیشتر از همه دوس دارم زن خوبیه...حالا رفتارای عجیبش.ما یه بار دعوت بودیم خونشون واسه شام و قرار بود اول بریم خونه پسر عموشون کادوی نی نی شون رو بدیم و بعد بریم خونه خواهرشوهرم چون ما از شهر دیگه میایم مجبوریم تو یه روز کارای زیادی رو انجام بدیم...خلاصه خواهر شوهر زنگ زد که کی می‌آید و ماهم گفتیم بریم خونه فلانی کادو رو بدیم و زود میایم اینم گفت پس بیاید سرکوچه ماهم بیایم خونه جدیدشون زو بلد نیستیم شوهرم به شوخی گفت پس کی شام بپزه خواهرشوهرم گفت برنجمم دم کشید حاظره...منم باردار بودم حالا ما رفتیم کادو دادیم اومدیم موقع شام خورشت خلال پخته بود خدا شاهده هیچی اون غذا پخته نبود همش خام از گوشت که به زور جوییده میشد تا خلال که انگار از رو آجیل داشتی میخوردی....همسرمم هی میگفت آی تف بهت این چیه پختی خواهرشوهرم هم می‌خندید میگفت چیه مگه چشه...حالا ما برگشتیم خونه خودمون بعد چند روز همسرم زنگ زد به خواهرش گفت فلانی گفت بله گفت خورشت بود پخته بودی گفت آره همسرم گفت خلال هنوز تو شکمم نپخته...وای من پاره شده بودم از خنده...ببین کلا عادت نداره غذا رو خوب بپزه همیشه غذاهاش یه ایراد داره مثلا تفریح رفتیم بیرون قرمه سبزی پخته بود و آورده بود من خودم دیدم لوبیا رو وقتی گذاشت خورشت گرم بشه ریخت تو غذا😂

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
عجیب فقط خانواده همسر من من تو تهرانم خانواده شوهرم شهرستان سالی ۲ یا ۳ بار میریم الان ۵ ساله برادر ...

مادرشوهر منم خونه زندگیش خیلی قدیمی بود ولی مال مامان من همه چیزاش جدید و نو 

من اوایل که نابلد بودم میرفتم اونجا یه چیز قدیمی میدیدم میگفتم عه ما بچه بودیم ازینا داشتیم😅😅 خلاصه انگار مارو دید به خودش اومد رفت ظرف خرید خونه رنگ کرد تیوی وال زد پرده عوض کرد وسیله برقی گرفت و...

همسرم و خواهرشون خیلی باهام راحت هستن و خواهرشوهرم از همسرم خیلی بزرگتره و اینم بگم من این خواهرشوهر ...

یه عادت بد کل خانوادشون هم اینه که مثلا من بچه کوچیک دارم و باردار هم هستم وقتی میخوان بیان چون از به شهر دیگه میان توقع میره کا چند روز قبل هماهنگ کنن و هردفعه هم همسرم میگه خانم من باردار و بچه کوچیک داریم اگه می‌آید چندروز قبل اطلاع بدید حالا هردفعه دقیقا مثلا دفعه آخر ساعت ۱۱شب زنگ زدن ما فردا میایم😐

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
خانواده یکی از اشنایانمون حیلی عحیبه..مثلا پتو رو جلد میکنه..ولی قبلش نخ هارو درمیاره میداره رو بند ...

اینا دیالوگای نقی بود توی پایتخت و در نهایت هما تبدیل به سوپش کرد:|  !!

•دستانت را به خدا بسپار🌝دوست خـوبم؟میشه یه صلوات مهمونم کنید?#روح و تنت سلامت🤲🏻💫🌱💗 +سیگنال مثبت✨+(کاربر خاموش از سال۱۳۹۹:) #📚💕  ✨🧠من دارم روی کست‌باکس به معجزه شکرگزاری اثری از راندا برن♡ گوش می‌کنم. شما هم گوشش کنید. https://castbox.fm/va/5297744🕊»خدایا شکرت«🤍

بیشتر ببینید
من مجردم ولی خواهرم ک ازدواج کرده ی چی از خانواده شوهرش برا هممون عجیب بود نه که بد باشه تازه و عجیب ...

طایفه شوهر منم همینه البته ما ترک هستیم هر وقت بری خونشون تنها غذایی که میپزن برا مهمون برنج با مرغ و سیب زمینی سرخ کرده یا هم آبگوشت همش تکراریه فقط یه نوع غذا میپزن خودشونو زیاد خسته نمیکنن بمونن پای اجاق گاز ولی خود مامان من یا طایفشون بقول شما تشریفاتیه