2777
2789
عنوان

رابطه مون با خواهر شوهر اینجوریه که

| مشاهده متن کامل بحث + 4491 بازدید | 74 پست
والاه کسی ک به مشاوره نیاز داره شوهرشه

میدونم اما چون اکثر مواقع گارد میگیرن اقایون ...میگم خودش بره ببینه چی بگه چکارکنه چطور رفتار کنه که تغییرات خودشم رو شوهرش تاثیر بزاره شاید 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زندگی سختی در پیش داری،اما بنظر من هیچ کاری برای تغییرش نداری،بجز این راهی که من عرض میکنم،البته اگر پایهء انجامش باشی

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

از این رابطه های سمی خواهر برادری دیدم متاسفانه ،خیلی چندشه ،دوستم می‌گفت خواهر شوهرم راجب شب عروسیش که مدل بکارتش چی بوده با شوهرم حرف میزدن وشوهرش نظر کارشناسی میداده

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
میدونم اما چون اکثر مواقع گارد میگیرن اقایون ...میگم خودش بره ببینه چی بگه چکارکنه چطور رفتار کنه که ...

این شوهرو درست کنه کی میاد خاهرشوهرو درست کنه مگه خاهرش میزاره درست بشه دوباره زنگ میزن همون اش همون کاسه

کجای کاری همش میاد یه سک سکم میکنه میره...

تو خواهر داری؟ یبار ادای خودشو در بیار یه چیزایی بگو بهش بر بخوره از خصوصی ترینا ببین واکنشش چیه حس میکنم اصلا نمیدونه کارش بده

🤣🤣🤣🤣🤣اینو نمیدونه فقط...اگه بدونی چقدرررر چرت و پرت میگن...بعد اصلاااااااا بهشون نمیاد اصلااااا ...

😁😅😅 دختر خدا رحم کرده شوهرم رفته سرکار میگفت دیونه شدی نصف شبی

اره میگه...میگه جواهر با من قهره ... یا جواهر امروز آنقدر قربون صدقه م رفته و....اینارو میگه ها

هر کاری کردی قبل این که اون بگه خودت بگو بگو جواهر رفت رید جواهر آب خورد جواهر پوشید بفهمون کارش مسخرش