2777
2789
عنوان

رابطه مون با خواهر شوهر اینجوریه که

| مشاهده متن کامل بحث + 4489 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه من که چیزی از تو نمیگم..😑به نظرش این جزئیات چیزی نیست

برعکس شوهر منه 

متنفره اگه من پیش پاافتاده ترین موضوع یا اتفاق زندگیمونو به کسی بگم ..بدحور داغ میکنه 

میگه چه دلیلی داره هر چی تو خونمون میشه به خواهرت یا به مادرم یا هرکسی دیگه بگی ،من بدم میاد دوست ندارم کوچیکترین چیزی از خونمونو کسی بدونه

میگم به تو چه اخه مگه چی گفتم .میگه نگوو یاد بگیر به کسی از سڔّ خونه زندگیت حرف نزنی حتی خواهر مادر خودت و خودمم 

دلیل نداره اونا بدونن چی خوردیم .چی خریدیم .کجا رفتیم و.....نه از خوشیامون بگو نه از ناراحتیامون

اگه ازت میپرسن چخبر فقط بگو سلامتی تو چخبر 

نزار کسی ازت بپرسه از زندگیت ..بگن چخبر بحثو عوض کن .بزار خودشون از خودشون تعریف  کنن ،توفقط بگو باشه .از تو سوال پرسیدن بحثو عوض کن هیچی از خونه زندگیمون از خودمون به کسی نگو.بزار همیشه واسشون سوال باشه نه اینکه همه چیمونو بدونن و برن اینور اونور هم تعریف کنن .

همیشه هم تو اول خداقظی کن چه تو زنگ بزنی ، چه اونا زنگ بزنن .نزار اونا اول گوشیو از تو قط کنن همیشه اول تو بگو کاری نداری؟؟نه اونا بگن و گوشیو قط کنن  تو تموم کننده ی  مکالمه باش نه اونا خیلیی بدش میاد یکی بهم بگه خب دیگه کاری نداری؟خدافظـ

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
دآرن...زیادن ماشالله...این دوتا بینشو ن اینجوری آن...اون یکی داداشا نه

عه خوب بزار خوب باشن خاهر برادریه ولی ن درحد دیگ اینجوریش

ادم یه جورایی شوکه میشه والاه فکرم هنوزم تو کلمه های ک گفتی جواهر ای کارو اون کارو میکنه هست والاه 😁

برعکس شوهر منه متنفره اگه من پیش پاافتاده ترین موضوع یا اتفاق زندگیمونو به کسی بگم ..بدحور داغ میکنه ...

افرین بهش  شوهر منم اینجوریه البته خودمم خوشم نمیاد نمیگم و این جور ادما پخته ترن

خاهرشم مساعل شوهرشو به برادرش میگه ؟

اره 

میگه همه چیو...

البته اینو بگما ش هر من خیلییییی راز داره در مورد من.. خیلیییی چیزا رو ازشون پنهون  کرده و رو نمیده ..

ولی همین حرفایی که واقعا اهمیتی نداره گفتن و نگفتنشون هم واقعا خوب نیست دیگه...

چند روز پیش  من تو قرمه سبزی نعنا جعفری ریختم اشتباهییی

خوب این چیه که برای خواهرش توضیح بده...

میگم چرا گفتی میگه آخه بامزه بود😐

اره میگه همه چیو...البته اینو بگما ش هر من خیلییییی راز داره در مورد من.. خیلیییی چیزا رو ازشون پنهو ...

اخه بامزه بود😊😁 راست میگه دیگ حتما باید یه چیزی پیدا کنه ک بگه بخندن 😄

حالا خوبه حرفایی ک نباید بگه نمیگه خدارو شکر کن جای شکر داره والاه

افرین بهش شوهر منم اینجوریه البته خودمم خوشم نمیاد نمیگم و این جور ادما پخته ترن

من اخه جیک و پوک کارامونو میگم کافیه بپرسن چه خبر ؟دیگه شروع میکنم .

برعکس شوهرمه که هرسری هم بهم گوشزد میکنه و الان خیلی بهنر شدم ولی خب اون وسطا ریپ میزنم   

سلام به همگی  ، دوست  دارم قبل هر حرفی اول اینو بگم با تمامی ارزش و احترامیی که واستون قائلم دوست ندارم بجز معاشرت تو تاپیک همدیگه هیچ در خواست دوستی ای قبول کنم ..پس ناراحت نشین درخواستتونو نادیده گرفتم 😊😊...دوم اینکه کاربری سوممه  ،تازه وارد نیستم 😎😎😎😎 اسم هارو هم ، اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک ، باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم ، ولی تو به دل نگیرر ،باشه عزیزم؟!!.😍مدافع و حامی سرسخت حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون فقط ، گشنشه .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو  روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکر پرنده ها هم باشیم تو این هوا غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹...

بیشتر ببینید
من اخه جیک و پوک کارامونو میگم کافیه بپرسن چه خبر ؟دیگه شروع میکنم .برعکس شوهرمه که هرسری هم بهم گوش ...

🙃اشکال نداره کم کم عادت میکنی منم اولاش یه چیزایی میگفتم مهمم نبودن ها دیگ ن لازم نمیبینم توهم عادت میکنی 

چی؟

ببخشید صبح مجبور شدم برم سرکار و تا الان آنلاین نشدم

شما برادر دارید؟اگر دارید،چند سالشه؟ارتباط صمیمانه ای باهاش دارید؟

🌹کاربر آقا هستم🌹ترسناکترین انسانها کسانی هستند،که بلدن،در هر شرایطی ما را مقصر نشان بدهند🌹🌹

ببخشید صبح مجبور شدم برم سرکار و تا الان آنلاین نشدمشما برادر دارید؟اگر دارید،چند سالشه؟ارتباط صمیما ...

سلام.. ممنون...

بله برادر دارم. خیلی صمیمی نیستیم ولی

من نمیخوام باهاش مقابله به مثل کنم...   

سلام عزیزم شماباهمین اسم کاربری داشتید یادمه یکی هم نام شمابودقراربودنامزدکنه نامزدش چهل ساله بوداینجاازخوبی هاش میگفت هنوزعقدنکرده بودازسرکنجکاوی پرسیدم دوس نداشتید جواب ندیدچون دلم میخواست بدونم اخرچی میشه یادمه دیگه پیداش نکردم

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔