2777
2789
عنوان

این رفتارا یعنی چی اخه

191 بازدید | 15 پست

پارتنرم وقتایی که من حالم خوب نیست دنبال بهونه برای رفتنم یا عصبانیم پیاممو سین نمیکنه😐

بعدش تا حالا دوبارربهش گفتم بیا بخاطره منم شده رابطه رو تموم کنیم بهم گفت اینو واقعا جدی میگی

این کاراش یعنی چی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از خدا شه بری

این لحن حرف کاملا معلومه

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
گذاشتت تو آب نمک🤣

یارو ۵۹ سالشه زن و بچه هم داره

کار از آب نمک گذشته

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
کدوم لحن؟

وقتی جوابتو نمیده یعنی پیام دیگه ای نذار

بعد میگی بیا این رابطه رو تموم کنیم میگه جدی میگی؟

این حرف یعنی واسش جدی نیستی 

بیشتر ببینید
وقتی جوابتو نمیده یعنی پیام دیگه ای نذاربعد میگی بیا این رابطه رو تموم کنیم میگه جدی میگی؟این حرف یع ...

خب براش مهم نیستم بگه خدافظ دیگه

چرا دیگه میگه جدی میگی؟

خب براش مهم نیستم بگه خدافظ دیگهچرا دیگه میگه جدی میگی؟

ببین اسکول نباش بعضی مردا این طرز گفتارشونه از حرکات و رفتارشون باید بفهمی 

بعدم وقتی میگی میخوام برم اون میگه جدی میفرمایید....یعنی انقدر این رابطه واسش مسخره اس ک نمیخواد جدی بگیره حرفتو 

شایدم میدونه تو برو نیستی واسه همین این حرفات و کارات بی معنیه

بیشتر ببینید