2777
2789

استفاده از محصولات تراریخته توی کشاورزی، به خصوص در شالیزارها، می‌تونه گزینه‌ای جذاب برای کاهش مصرف سموم و آب باشد.(پس عملا ما رو از بی آبی در آینده نجات میده). با این حال، چندین دلیل وجود دارد که چرا این محصولات در کشور عزیز و کم آبمون به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار نمی‌گیرند:

اولیش، مقاومت اجتماعی و فرهنگی: در بسیاری از کشورها، مردم نسبت به محصولات تراریخته نگرانی‌هایی دارند. این نگرانی‌ها ممکن است ناشی از عدم آگاهی کافی، ترس از تأثیرات بلندمدت بر سلامتی و محیط زیست، یا نگرانی از سلطه شرکت‌های بزرگ بیوتکنولوژی باشد. در کشور ما هم بخش عظیم نگرانی ها حاصل از تبلیغات منفی رسانه ها و تاثیر روی ذهن مردم هست.(محصولات تراریخته یعنی تغییری در ساختار طبیعی شون وارد شده تا اون ها رو کارآمد تر کنه.برای مثال ذرت از اولش شیرین و قابل مصرف انسانی نبوده!)

دومیش، پاسخگویی به سیاست‌ها و منافع اقتصادی: بازار فروش سموم شیمیایی در برخی کشورها(اشاره ی خاصی هم ندارم) بسیار گرم هست و برخی افراد به دلیل منافع مالی خود، به تبلیغات منفی درباره محصولات تراریخته پرداخته و سعی در تضعیف اعتبار آن‌ها دارند.(برای مثال بار ها از این صحبت کردن که ژنوم نباید مورد تغییر قرار بگیرد چرا که آسیب جدی به نسل های بعدی و ژنتیک آن ها وارد میشه). این اقدامات می‌تونه موجب ترویج ترس و بی‌اعتمادی در میان مصرف‌کنندگان و کشاورزان شود.

این بازار گرم سموم و پایدار بودنش با وجود تاثیر منفی بر بدن مصرف کنندگان برنج و همچنین بیماری های مخرب پوستی که شالیکار از طریق ساعت ها توی آب و سم ایستادن وارد بدنش میشه، من رو شدیدا یاد بازار گرم کنکور میندازه. 

تصور کن همه می دونیم آب و خاک کشور به فنا رفته و تولید برنج رو باید متوقف کنیم اما به خاطر سیاست بازاری که صرفا در زمان "حال" گرم باشه، شروع به انتشار خبر منفی علیه این طرح میدیم. 

توی بازار گرم کنکور و مافیاهاش هم همیشه بحث این که "کنکور باید حذف بشه چون فقط پول هدر دادن و ورشکست کردن خونواده ها" هست وجود داره، اما به خاطر سود زیادی که منفعت طلب ها ازش می برن، هیچ وقت این آزمون رو اصلاح نمی کنن بلکه بهش اعتبار بیشتر می بخشن.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تراریخته اصلا هیچ مشکلی نداره به عنوان یک کارشناس ارشد کشاورزی میگم هرکسی مخالفه ریپلای نکنه حوصله بحث ندارم واقعا

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اینو فقط و فقط کارشناساش میتونند نظر بدند.

کلا تو همه ی زمینه های تخصصی اینجوره.

ولی خب ممنون بابت آگاهی و اطلاعاتی که میدی عزیزم🌹

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕