2777
2789

شوهرم ماشین نداره یه موتور داره بعد از سرکارش میره اسنپ کار میکنه تا یک شب من راضی نیستم اصلا فایده نداره  این برج ۱۸ میلیون خرج موتورش کرده هرماه کلی پول بابت موتورش خرج میکنه کم کمش هر ماه ۵ میلیون هست امشب تعریف میکرد دوباره ۵۰۰ تومن خرج موتورش کرده پشت تلفتن بهش گفتم انقدر خرج موتور نکنه فقط ضرره از شکم من و بچه هام نگیره خرج موتور نکنه اصلا راضی نیستم اسنپ بره کلی داد و بیداد کرد پشت تلفن که اسنپ میصرفه و خوبه هرچقدر توضیح دادم حرف خودش رو میفهمید اخرشم گفت شما خانوادگی زبون نفهمید و گوشی رو قطع کرد چن بار دیگه بهش زنگ زدم جواب نداد کله روز اگه من بهش زنگ نزنم هیچ وقت زنگ نمیزنه یه احوالی ازم بگیره بهم پول نمیده برای منو بچه هام پول خرج نمیکنه یه کلمه باهام خوب حرف نمیزنه همش بد اخلاقی و دعوا من برای رابطه نزدیکش نشم نزدیکم نمیشه همش ازم ایراد میگیره چه تو خانه داری چه قیافه اندامه همه چی جدیدا اخلاقش خیلی بدترم شده

با بچه هامم نمیتونم طلاق بگیرم واقعا راه حل بدید دارم من که دیگه عقلم نمیکشه چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط میتونم بگم دیگه لطفا ازش بچه دار نشو

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

بیشتر ببینید

سلام عزیزم منم همینم همه چی زندگیش شده کارش من باردار بودم امروز خونریزی داشتم بهش میگم میگه خودت بزو دکتر یا میگه نمیخواد بری دکتر چیزی نیس داره روز به روز هم بدتر میشه..بنظر من راه حل ندارن

شوهر منم چون فعلا سرکار نرفته امروز رفت اسنپ یکی زد تو ماشینش زگ هم نزد پلیس از بس بی زبونه دوسه تومن خرج بالا اورد  ماشینش خیلی ناراحت شدم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

بازم شوهرت می‌ره سر کار شوهرم هرشب از ساعت شش و خورده ای تا 9میره خونه باباش از همه بدتر خواهرشوهرا ...

نمیره دوسال بیکار بود نون خشک پیدا نمیکردم بدم بچه هام حداقل خانواده شوهرت حمایت تون میکنن من هیچ کسی رو تو دنیا ندارم بعضی شبا نون خشک پیدا نمیکردم بدم بچه هام بخورن

ن هرچی پول در میاره خرج موتورش میکنه من خیلی زن کم خرجی ام ۱۸ میلیون برام خیلی پوله بهم نمیده

بخدا ۱۸میلیون پولی نیس اونم با چندتا بچه....خب موتورش باهاش کار میکنه بایدم خرجش کنه تا بتونه کار بکشه ازش

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

وقتی میام نی نی سایت میفهمم اکثرا زنا از اینکه تنها نمونن فقط متاهلن

اکثریت رو نمیدونم ولی من فقط برای بچه هام موندم اونا جز من کسی رو ندارن اگه ولشون کنم برم با این پدر بی مسئولیت بچه هام بدبخت میشن ولشون هم نکنم باید برم گدایی