2777
2789
عنوان

توی نهایی یعنی نمیشه با معدل نوزده و اینجوری گذروند🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله رقابته ولی الان هم جو رقابتی رفت بالا هم سطح سوالات رفت بالا خیلی !اصلا کنکور نطام قدیم با جدید ...

من خودم الان دوتا دختر کنکوری دارم ولی انگیزه ای برای درس خوندن ندارن ولی قدیم بچه ها انگیزه شون زیاد بود

کاربر آقا 
آسون باشه یا سخت باشه برای هم داوطلبان هست

بله بحث ما سر اسونی سختی بود ؟!!

که گفتم نظام قدیم خیلی راحتر از الان بود 

و اینکه فشار عصبی از طرف سنجش توی نظام قدیم وجود نداشت

مافیای کنکور نظام قدیم خیلی کمتر بود 

سهمیه ها خیلی کمتر و....

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍

من خودم الان دوتا دختر کنکوری دارم ولی انگیزه ای برای درس خوندن ندارن ولی قدیم بچه ها انگیزه شون زیا ...

حتما پیش مشاور ببرید درک میکنم سنجش خیلی اذیتش شون کرده یه بار میگن نهایی هست نیست معلوم نیست چیکار میکنن 20 دفعه بخش نامه فرستادن بعد اصلاحیه فرستادن:/

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍

کنکوری هستم 

نهایی یازدهم پارسالم معدلم شد : ۱۹/۸۰ 

فقط بخون ، نا ممکن نداریم .

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

بیشتر ببینید