2777
2789
عنوان

توی نهایی یعنی نمیشه با معدل نوزده و اینجوری گذروند🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1069 بازدید | 71 پست
من امسال دوازدهمم ( تجربی ) ، میشه تجربیاتتونو برام بگین؟ درسم تو مدرسه خوب بوده همیشه ولی خب سطح مد ...

همون فرمول ۲۰ خوبه

کتابو فول باش جزء به جزء

نمونه سوال کار کن

اعتماد به نفس داشته باش

سوالات پارسالو ببین واقعا چیزی نیستن

اگه سختم باشه واسه همه سخته

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنکور که ارتباطی به نهایی نداره اگه اون موقع کنکور تاثیر معدل داشت خواهر همسر من رشته تاپیک قبول میش ...

اتفاقا خیلی سخت شده 

الان باید خیلی تیزهوش باشی یالا ۲۰۰/۳۰۰م خرج کنی 

مدارس خاص از کلاس اول دبستان دارن بچه رو طوری بارمیارن که بتونه رتبه خوب بیاره که اکثرشونم بچه افرادی هستن که جایگاه اجتماعی بالایی دارن 

به شدت جورقابتی شده

کنکور که ارتباطی به نهایی نداره اگه اون موقع کنکور تاثیر معدل داشت خواهر همسر من رشته تاپیک قبول میش ...

رتبه اول کنکور ببین زیست نتونست 20 بشه هر چند 19 خورده که گرفتش برای ما همون 20 هست چون بالاترین نمره هست 

نهایی الان با نهایی سال 88 مقایسه میکنی!! من اگه سال 88 کنکور میدادم حتما رتبه ام دو رقمی میشد ! وضعیت الان سنجش با اون تایم مقایسه نکن

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍

اتفاقا خیلی سخت شده الان باید خیلی تیزهوش باشی یالا ۲۰۰/۳۰۰م خرج کنی مدارس خاص از کلاس اول دبستان دا ...

زمان ما هم سخت بود کنکور ولی اون موقع امکانات درس خوندن خیلی کمتر از الان بود ولی انگیزه بیشتر بود

کاربر آقا 
زمان ما هم سخت بود کنکور ولی اون موقع امکانات درس خوندن خیلی کمتر از الان بود ولی انگیزه بیشتر بود

اون موقع خوندن صرفا کافی بود ولی الان تنها خوندن کافی نیست 

بچه بنده خدا خیلی میخونه فایده ندارع

ولی یکی صرفامیخونه با بهترین استاد ومشاوربرمیداره رفع اشکال می‌کنه بیشترین سوال های هم که میان براشون کارمیکنم خب معلومه کی قبول میشه

همین بچه های الان اگه دهه 80 کنکور میدادن صددرصد قبولی شون راحت بود هرچند اگه امکانات کم بود چرا چون سوالات اسون تر بود خیلی

اونقدرا سخت نیست باید خیلی بخونی 

من پارسال سه تا درس اولو که امتحان داشتیم دینی و شیمی و عربی مثل چی خوندم دینی 20 شدم اونا دوتا 19 

ولی بقیش چون خیلی نخوندم خوب نشد نمرات 

فقط و فقط زیاد بخونی همه سوالات نهایی حل کنی کتاب کمک درسی مثل فرمول بیست و ماجرای منو درسام هم کار کنی

🤎

کنکور رقابته درهر زمانی فرقی نداره

بله رقابته ولی الان هم جو رقابتی رفت بالا هم سطح سوالات رفت بالا خیلی !

اصلا کنکور نطام قدیم با جدید مقایسه نکنید!