2777
2789
عنوان

چجوری خانوادمو راضی کنم بهم پول بدن دماغمو عمل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 26 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبر نداری دیگه خودم شیش ماه پیش با سی تومن عمل کردم ،اگر تهرانی با سی و پنج بهت چندتا معرفی کنم

جدی؟!؟از دکترتون راضی بودین؟نه عزیزم تهران نیستم 

بینیم و ایشالا در آینده دوست دارم فیلر بزنم فقط یکم نوکش سر بالا بشه 

چه عالی فکر نمیکردم هنوز باشن همچین دکترایی 

خدا خیرشون بده ایشالا 🌱

شما هم مبارکتون باشه🤍

خیلی زود گذشت همه چی، انگار بود همین دیروز…

اخه یکی از بچه های اینجا چند سال پیش حدود هفتاد تومن داده بود گفتم حتما گرون شده قیمتا اصلا دستم نیس ...

همه همینن یکاری میکنن یکی ازشون می‌پرسه دوتا میزارن روش می‌خوان کلاس بیان

☕🎵🍫🍻
جدی؟!؟از دکترتون راضی بودین؟نه عزیزم تهران نیستم بینیم و ایشالا در آینده دوست دارم فیلر بزنم فقط یکم ...

این دکتر من خیلی خوب بود از همه شهرها میان پیشش اگر خواستی بری درخواست بده آیدی پیجش بدم برو نمونه کاراشو ببین

☕🎵🍫🍻
این دکتر من خیلی خوب بود از همه شهرها میان پیشش اگر خواستی بری درخواست بده آیدی پیجش بدم برو نمونه ک ...

مرسی عزیزدلم فدای محبتت بشم 

ما خیلی دوریم از تهران خالم شیراز عمل کرده اونجا هم دکترش خیلی خوب بود ولی لامصب چندد سال پیش بیست و خورده یی نمیدونم سی و خورده یی عمل کرده بود

ومنی که چندین ساله شوهرم میگه برو عمل کن میترسم

همسرت گلی از گل های بهشته🥲من به بابامم میگم میخوام عمل کنم میگه حرف الکی برا خودت نزن الان چشه 

پیش یه دکتر خوب برو 

خاله ی من بعد عمل هیچ دردی رو اصلا نداشت اصلا تو کشیدن بقیه یکم اذیت میشیا تنها سختیش میگن اینجاس 

بعدش خوب میشه 

همسرت گلی از گل های بهشته🥲من به بابامم میگم میخوام عمل کنم میگه حرف الکی برا خودت نزن الان چشه پیش ...

من گوشتیه بینیم حس میکنم هنوز تو کشوره ما به اون حد از مهارت نرسیدن درصد خطاش زیاده شما چندسالته