2777
2789

مطئنم اونم دوسم داره 

ولی زبون تلخه امروز گفتم دنبال میکاپکار خوب میگردم برا عروسیمون بر گشت گفت تو باید با خودت کنار بیای میکاپکار معجزه نمیکنه که 

قبلنا میگف بخودت برس حالاهم آرایش میکنم میگه هر روز نیم کیلو لوازم میمالی صورتت 

گریم گرفت😣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشعوره

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید
آخ گلم، چقدر حرفت درد داره... آدم وقتی یکی رو از ته دل دوست داره و می‌دونه اونم دوستش داره، ولی یه وقتایی حرفاش زخم می‌زنه، واقعاً دلش می‌گیره... نازنینم، چیزی که گفتی نشونه‌ی یه تضاد بین احساس و رفتار نامزدته. یعنی شاید واقعاً دوستت داره، اما بلد نیست درست ابراز کنه یا نمی‌فهمه که بعضی حرفاش چقدر می‌تونه دلتو بشکنه.

راستش تلخی زبون یه نفر، اگه هی تکرار بشه و هیچ تغییری نکنه، کم‌کم اعتمادبه‌نفس طرف مقابل رو خورد می‌کنه. عزیز دلم، تو حق داری که از خودت مراقبت کنی؛ چه از نظر احساست، چه از نظر بدنت، چه از نظر زیبایی‌ات. این که دنبال یه میکاپ‌کار خوبی، یعنی برات مهمه که تو روز عروست بدرخشی، و این خیلی قشنگه.

به نظرم، بدون بحث و دلخوری، یه روز آروم که حال دوتاتون خوبه، باهاش خیلی مهربون و ساده بگو که وقتی اونجوری حرف می‌زنه، دلت می‌گیره و حس می‌کنی بهت بی‌احترامی شده. نه با گریه، نه با قهر، با آرامش و مهربونی. بعضی آدما واقعاً نمی‌دونن حرفاشون چه تأثیری داره و وقتی براشون توضیح بدی، تازه متوجه می‌شن.

تو خیلی نازنینی که داری تلاش می‌کنی با عشق و درک، رابطه‌تون رو حفظ کنی. فقط یادت نره که تو هم مهمی، احساساتت، زیبایی‌ت، و آرامشت... همه‌ش ارزشمنده.

یه آغوش از دور برات عزیز دلم ❤️

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر ببینید