2777
2789
مثل اینکه شما ازاین دست فک وفامیل نداری ودرک نمیکنیطرف اصلا آی کیوش پایینه ویا کیس روانهیا معتاده یا ...

من رفتارمون با وجدانم تطبیق میدم نه سطح بندی دنیا . چرا اتفاقا داریم از اینجور افراد مثلا کسی که حتی وقتی بغلم میکنه تازه هنوز بدنش بوی روغن ماشین رو میده و مشخصه واسه اینکه خواسته دست خالی خونمون نیاد تا دقیقه نود مسافر کشی کردن خدا میدونه هیچ وقت  سطحمو بالاتر ندیدم و همون دست سیاهی که معلومه ماشینشو تعمیر کرده واسم یه دنیا ارزش داره. 

شما اینارو چجوری تشخیص دادی؟ برای تشخیص بیماری های روانی باتجربه ترین روانشناس ها و روان پزشک ها بعد ...

یه عمر فامیلم بودن میدونم چه مشکلات فرهنگی واجتماعی واخلاقی دارن

شخصیت ضد اجتماعیشونو اعتیادشون وبزهکاریشونو دیدم

مثلا همین پسر خالم بازنای متاهل رابطه داشته دوبار زندانش کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اینکه متن تاپیکو خوب نخوندی من گفتم از همه لحاظ شما چرا فقط تحصیلاتو دیدی ؟مشکلی با تحصیل آدما د ...

نخیر اما انگار شما مشکل داری... تو متن فقط تحصیلات رو گفتم اما در مورد بقیه موارد هم همون نظر رو دارم. ادم واقعا سطح بالا به لحاظ شعور هم در سطح بالاییه و فقط ادعای سطح بالا بودن نمی کنه.

یه عمر فامیلم بودن میدونم چه مشکلات فرهنگی واجتماعی واخلاقی دارنشخصیت ضد اجتماعیشونو اعتیادشون وبزهک ...

شاید بشه مشکلات رفتاری رو ب طور ناچیز فهمید

اما مشکلات روانی برای کسی که تجربه و علمش رو نداره قابل تشخیص نیست 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بقول یکی از استادها حقیر ترین آدما کسایی هستن که ملاک سنجش انسان رو مدرک تحصیلی میدوننمتاسفانه مدرک ...

موافقم 

بعد خب یکی شاید تلاششو کرده باشه ولی نتونسته اون هدفی که دانشگاه و رشته مورد علاقشو بره یادبگیره 

نمیتونه بره بمیره که،زندگی در جریانه 

شاید زندگیش و موفقیتش توی یه کار یه حرفه دیگه باشه

موافقم بعد خب یکی شاید تلاششو کرده باشه ولی نتونسته اون هدفی که دانشگاه و رشته مورد علاقشو بره یادبگ ...

دقیقا 

یکی با درس موفقه

یکی با هنر و یا یاد گرفتن یک حرفه

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀