2777
2789

تحصیلات الان معیار شعوره؟

الان همه میرن دانشگاه و یه مدرک میگیرن

والا توفامیل ما کم سوادها ازهمه پولدارترن

بعد هم ممکن به نظر شما دغدغشون بی اهمیت باشه

شاید ازنظراونا هم شما مشکل دارید!

ماموریت اولت یادت نره تا ۱۷ خرداد ۴۰۵،عهد شکنی نکن .....بچه هاپارادایس رو حلال کنید💔یادتونه بعضی ها میگفتن موشک داریم،اما پوشک نداریم؟یادتونه میگفتن کاری به غزه ولبنان نداشته باشید وایران رو درست کنید؟فک میکردن حرم کجاست؟شهید مدافع حرم ؟؟؟؟؟حرم ایران بود هست🇮🇷دوره اول ماموریت:یکساله تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۵....ماموریت دوم:لاغری🤧🫥...❣️ماموریت اولم به خودم مربوطه🤫

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچوقت آدم ها رو بر اساس وضعیت مالیشون قضاوت نمیکنم فقط بر اساس عقل و شعور و منطق قضاوت میکنم 

ای کاش فامیل های ما فقیر بودن اما شعور و فهم و اخلاق داشتند تو زندگی دیگران دخالت نمی‌کردن دیگران رو قضاوت و مسخره نمی‌کردن برای زندگی دیگران تصمیم نمی‌گرفتن و اخلاق و ادب و شعور داشتند بخدا اگه فامیلمون یک فقیر با اخلاق و شعور بودن تو همه جشن ها و مراسم عاشون شرکت می‌کردم و باهاشون گرم می‌گرفتم

نه اصلا حتی اگه سطح پایین هم باشن چون مثلا برای مامانم برادر و خواهرش عزیزن قطعا برای من هم عزیزن هی ...

مثل اینکه شما ازاین دست فک وفامیل نداری ودرک نمیکنی

طرف اصلا آی کیوش پایینه ویا کیس روانه

یا معتاده یا پدوفیل یا بزه کار یا بیمارجنسی 

وکلا شخصیت ضد اجتپاعی داره

چرا نباید سطحتو بالا تر ببینی هر کجای دنیا هم بری سطح اجتماعی وفرهنگی آدما تقسیم میشه

در مورد خودت بگو کنجکاو شدم خودت چجور هستی که انقد از بالا نگاه میکنی 

آدمی که از همه نظر لولش بالاس اینجوری حرف نمیزنه 

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

شما برو نگاه کن ببین اگه لیسانس نگرفته چرا نگرفته 

و ببین توی اون چندسال برای لیسانس و فوق لیسانس چه کارهایی برای رشد و ارتقای خودش انجام داده یا نداده 

و الانم که پول مهمه 

سرکار هم خودش خوبه

مثل اینکه شما ازاین دست فک وفامیل نداری ودرک نمیکنیطرف اصلا آی کیوش پایینه ویا کیس روانهیا معتاده یا ...

شما اینارو چجوری تشخیص دادی؟ 

برای تشخیص بیماری های روانی باتجربه ترین روانشناس ها و روان پزشک ها بعد کلی جلسات میتونن نظر بدن و تشخیص بدن بیماری چیه

شما با یک نگاه و صرفا چند جلسه مهمونی با قاطعیت انگ روانی بودن میزنی؟ 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

اره من اصن یکی از دغدغه هام اینه این خزو خیلا رو چجوری عروسیم دعوت کنم😑🫤

وای حققق

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
خب عزیزم اگر واقعا ادم سطح بالایی هستی پس باید مدارا کردن و کنار اومدن با اون سطح پایینا رو هم بلد ب ...

مثل اینکه متن تاپیکو خوب نخوندی من گفتم از همه لحاظ شما چرا فقط تحصیلاتو دیدی ؟مشکلی با تحصیل آدما داری

واسه ما بی لول نیستن ولی بدم میاد ازشون.اما قطع رابطه هم نمیتونم بکنم چون مامانم بالاخره ب زور منو میبره تو جمعشون 🙂😂هر وقت مستقل ک شدم همرو میندازم دور

اگر کاربر hero888 قرار شد در ازای انجام کاری پول بگیره ازتون فقط نی نی یار رو تگ کنید.بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم دستم بستس. همچنین کاربرای: elhamkk و anitasadr و آیسان، و افراد فمینیست و مذهبی به هیچ وجه داخل تاپیکام شرکت نکنن و توی تاپیکای دیگه هم روم ریپلای نزنن.  وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بیشتر ببینید
مثل اینکه شما ازاین دست فک وفامیل نداری ودرک نمیکنیطرف اصلا آی کیوش پایینه ویا کیس روانهیا معتاده یا ...

هر چی که هستن به هر حال اقوام شما هستن! یک شب قرار گرفتن در اون جمع باعث نمیشه شما هم به اختلالات روانی اونها دچار بشین! ولی با مسخره کردنشون اصلا بعید نیست روزی شما هم مبتلا بشید!

شما برو نگاه کن ببین اگه لیسانس نگرفته چرا نگرفته و ببین توی اون چندسال برای لیسانس و فوق لیسانس چه ...

بقول یکی از استادها حقیر ترین آدما کسایی هستن که ملاک سنجش انسان رو مدرک تحصیلی میدونن

متاسفانه مدرک گرایی تو کشور ما نهادینه شده

الان هرکی میتونه بره دانشگاه و یه مدرک بگیره

اما کمتر کسی هست که بتونه از توانایی هاش استفاده کنه و پول در بیاره

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀