2777
2789
عنوان

بچه ها چرا همه قبولی های پزشکی و دندان و دارو برای مدارس خاصه

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 109 پست

من تیزهوشانم واقعا با وجود معلمای انلاین دیگه تفاوتی نیست ،من خودم اصلا مدرسه رو تا جایی که تونستم پیچوندم و خودم انلاین خوندم

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیزهوشانم کلی کلاس میرن و هزینه میکنن تا قبول شن

قبلا شاید اینطور لود ولی از موقعی که آزمون ششم به هفتم هوشی شد اینجوری نیست. من هیچ کلاسی نرفتم و فرزانگان یک قبول شدم

نه عزیزم اینطور نیستبه خدا قسم تمام دنیارو بریزن زیرپات تا خودت باهوش و تلاشگر نباشی، هیچی نمیشه

ولی باهوش باشی و امکانات نداشته باشیم هیچی نمیشی

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه

من سمپاد بودم.دو تا دبیر خوب داشتیم کلا. بقیه درسارو خودم خوندم همرو. منتها ب نظر من اینجور مدارس بچهاش بیشتر اهمیت میدن. جوش جو درسه جو استرس کنکوره. حاشیه نداره. بعدشم ب نظرم اگه واقعن مدرسه خوب مهمه براتون خب راهش باز بوده تلاش میکردین واسش

نه ربطی ب تیزهوشی ندارهالانم ازمون های ورودی تیزهوشان ک نمونه یه روتین خاص داره هر کی براش میره کلاس ...

ما ۳ تا خواهریم، با یک میزان امکانات و کلاس و ...، اما خواهرم مشخصا هوشش از ما بالاتر بوده و هست، بینمون فقط اون تیزهوشان قبول شد ( تازه تلاشش از ماهم واضحا کمتر بود)

منکر هوش نشید، هوش ادما باهم متفاوته، و اساس خلقت بر تفاوته و ماهم محکوم به قبول این تفاوت هاییم