2777
2789
عنوان

بچه ها چرا همه قبولی های پزشکی و دندان و دارو برای مدارس خاصه

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 109 پست
:)))))))بنظرم بیخیال کنکور بشم بهتره از اولم ناامید بودم

بشین درستو بخون بابا 

همین پولارو جای خرج کردن برا لباس خوراکی بده برا کنکور 

من دانشجوام و میخونم برا کنکور 

یه تومن میفرستن گفتن یچی بگیر بخور جون داشته باشی ولی من نگهش داشتم برا ترمیم معدل 

راه سخت تر از بقیس ولی میشه 

سر "افعی" و سر "شیخ" بکوبید به سنگ/که در ان "زهر" و در این "اوهام" است

فقط می‌تونم بگم با هررر شرایطی که دارید تلاش کنید.

جواب زحمات و تلاش شما رو نه سازمان سنجش می‌ده نه آموزش و پرورش

نه هیچ سازمان دیگه ای،بلکه فقط خداست که شاهد تمام تلاش هاتون بوده،

و قطعا هر چیزی که به صلاحتون باشه براتون رقم می‌زنه.

یکی از اشناهای من توی یه روستای محروم با کمترین امکانات و فقر مطلق دندون پزشکی قبول شد. بچه پرو باش و بجنگ برای خواسته‌ات. حقتو بگیر از این دنیا،این دنیا یه رشته و دانشگاه خووب بهت بدهکاره،بجنگ بگیرررر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما ۳ تا خواهریم، با یک میزان امکانات و کلاس و ...، اما خواهرم مشخصا هوشش از ما بالاتر بوده و هست، بی ...

آره خوب صد درصد هوش مهمه

منظورم این نبود

منظورم اینه علاوه بر هوش تلاش هم مهمه

وگرنه هوش ب تنهایی کارساز نیس

و اینکه منظورم دو سه ساله اخیره که الان همه برا قبولی تو تیزهوشان کلاس و کتاب میخرن کار میکنن

اینکه بشینی کلا هیچ کاری نکنی ب امید هوش بالا هم درست نیس

Ay'a ulaşmak için göklerin yüksekliklerinden korkmayın

ولی باهوش باشی و امکانات نداشته باشیم هیچی نمیشی

الان دیگه با وجود این فیلمای رایگان تلگرام و پرینت فایلا، ادم میتونه هرجوری شده گلیمشو از اب بیرون بکشه

اابته منکر اینم نیستم واقعا قشر خیلییی ضعیف همون ماهی یک تومنم براشون سخته هزینه کنن

تلاش بسیار زیاد دارن 

تقریبا ۶سال تو استعدادهای درخشان ی دانش آموز داره تلاش میکنه 

سریال دیدن نمایش خانگی تفریح مهمونی مجازی همه تعطیله براشون .

از خواب شیرین میزنن.ساعت خواب بقیه بیدارن .

از دوستانم تو مدرسه عادی بودن ولی با همین تلاش رتبه دو رقمی آورد ولی سه سال زحمت کشید .

تلاش بسیار زیاد دارن تقریبا ۶سال تو استعدادهای درخشان ی دانش آموز داره تلاش میکنه سریال دیدن نمایش خ ...

محرومیت فقط برای سمت سیستان بلوچستان و اون طرفاست که نه گوشی دارن نه پول نه کتاب مدرسه هم معمولا از هفت سالگی نمیرن. فیلمی نشون میداد 13،14 ساله ها کلاس اول دوم هستن. خواهرزاده دوستم دندانپزشکی 1403 قبول شد برای لحظه لحظه زندگیش برنامه ریخته بود.. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
محرومیت فقط برای سمت سیستان بلوچستان و اون طرفاست که نه گوشی دارن نه پول نه کتاب مدرسه هم معمولا از ...

بله کاملا درسته 

منم اطرافم پر از آدمایی هست که فقط خودشون تلاش کردن .

ی دوستی داشتم تو دیپلم به خودش اومد که دلش میخواد پزشک بشه.چهار سال موند پشت کنکور .مادرش پیر بود و هر سال کلی سرزنش می کرد .فقط سال اول بهش هزینه تحصیل دادن.سال اول اذان صبح برا خودش ناهار درست می کرد میومد کتابخونه  .بعد از  اون سالای بعد کتابخونه میومد نون پنیر میاورد.چون خانوادش می گفتن سر صبح بدمون میاد بوی غذا می پیچه .در واقع چون ازش ناامید بودن تحت فشار میذاشتن که دیگه بی خیال درس بشه .

اینم انقدر انگیزه داشت که نه کلاس کمک درسی رفت نه هیچ امکانات دیگه ای چون پول نمی دادن بهش ولی چهارسال پله پله به هدفش نزدیک شد و نهایتا به هدفش رسید و پزشکی قبول شد .

الان دیگه با وجود این فیلمای رایگان تلگرام و پرینت فایلا، ادم میتونه هرجوری شده گلیمشو از اب بیرون ب ...

خیلیا خودکار و کتابم به سختی تهیه میکنن

دنبال شغل نیستم اگه تاپیکی در موردش میزنم صرفا برای ایده دادن و کمک کردنه