2777
2789
عنوان

بیایم بگم دوس ت پس رم چی گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 112 پست
ب بیو ک نوشتی احتیاج داشتم مرسی

خواهشش گلی 🫂🌹🌹😘

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا یه چیزیم بگم با ۳۳ سال سن و کلی تجربه؟

اگه رابطه جنسی براتون خط قرمزه همون اول بگید اینجوری آدمایی که نیتشون فقط جنسیه زود میرن براتون راحتتر میشه پیدا کردن آدم درستتون چون رابطه ج هم جزئی از رابطه اس بین اکثریت

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
خرجش اینه که پول کافه رو حساب میکنه فقط تولدم بود میخواست پول بزنه به کارتم نزاشتم

بگو خدا نگه دار پدرم باشه شماره کارتتو بده پول کافه هایی که دادی بزنم به حسابت یه چیزی ام بیشتر میزنم برات گشنه گدا منم دیگه باید حواسم و جمع کنم با هر آشغال ندید پدید گدا گشنه ای نرم تو رابطه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
به خاطر یه فنجون قهوه چه توقعاتی داره

کلا اگه نمیخوای با کسی رابطه داشته باشی دیت رفتن معنی نداره ربطی به خرج کردن نداره ج ن د ه که نیس، ولی با کسی که هیچکار نمیخوای بکنی نباید بری دیت

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

کلا اگه نمیخوای با کسی رابطه داشته باشی دیت رفتن معنی نداره ربطی به خرج کردن نداره ج ن د ه که نیس، و ...

چرا معنی نداره؟ هزاران دختر و پسر با هم دوستند. همدیگه رو می شناسند و آشنا می شن. در حد عقاید خودشون با هم ارتباط عاشقانه و دوستی دارند. 

دیت مگر فقط برای رابطه ج هست؟ 90 درصد اتفاقا اونو ندارند. 

کلا اگه نمیخوای با کسی رابطه داشته باشی دیت رفتن معنی نداره ربطی به خرج کردن نداره ج ن د ه که نیس، و ...

این قانون ر‌و‌کجا نوشتن ؟ 

تو نسل ما این همه دیت رفتن کسی توقع رابطه نداشته 

اصلا یه چیزیم بگم با ۳۳ سال سن و کلی تجربه؟اگه رابطه جنسی براتون خط قرمزه همون اول بگید اینجوری آدما ...

بالاخره یکی پیدا شد واقعیتو بگه...اصلا بزارید خیالتونو راحت کنم کلا اگه این چیزارو بد میدونید به جای رل زدن سنتی ازدواج کنین بهتره

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه

نه به خاطر دل خودم میدم اگه بخوام کسی هم نخوام کلا باش بیرون نمیرم از اول

پس تو کلا قصدت رابطه ج هست

هدفت از دیت رفتن با ما فرق داره

پس لطفا همه رو مثل خودت نبین و قانون تعیین نکن