یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خرجش اینه که پول کافه رو حساب میکنه فقط تولدم بود میخواست پول بزنه به کارتم نزاشتم
ینی بخاطر یه پول کافع و خورد و خوراک میگ باید باهام بخوابی؟؟
عجیبه واسم چرا نریدی بهش
چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
این مدل حرف زدن خیلی زشته ها. یکم از فکر خودتون استفاده کنید. یعنی من اصلا حتی فکر نکردم حرف زدم؟ من ...
خب دو رو بری های شما یه مشت بی عرضن که تو دهه 60 گیر کردن هنوز چون همشون پیرزن پیرمردن که هیچی از رابطه بلد نیستن ادم تو رابطه نباشه کلا بهترشه تا بخواد تو همچین رابطه گهی که شما میگی باشه تمام
زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه