2777
2789
عنوان

بی بی چک مدیکور مثبت کاذب داره ایا

307 بازدید | 41 پست

دوستان من سی ام موعدمه و چار تا بی بی چک استفاده کردم دو روز پیش همشون بیشتر پنج دقیقه و کمتر ده دقیقه هاله انداختن ... اما روش زده تا دو دقیقه معتبره و بعد از پنج دقیقه بندازید دور .. حالا ممکنه باردار باشم یا مدیکور کاذبه؟؟ اینم بگم این ماه اقدام بودم .. خواب الودگی شدید بی حالی .. پهلو درد و دلدرد امونم بریده ..یکم ترشحم لوسیونی شده .. نمیدونم باردارم یا نه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این همه زدی و مثبت شده مگه میشه کاذب باشه، کاذب یکی دوتا ن پنج تا

مبارکه

نینی داری

اگ میتونی عکس بذار 

فقط 40 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

هر داروخونه ایی برم فقط مدیکور داره

عزیزم بارداری مبارکت

خدا رو هزار مرتبه شکر که   به آرزوم  رسیدم و بعد از ۱۴۰۴ شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۴ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜

بیشتر ببینید