2777
2789

الان تو سنی هست که واقعا نمیتونه تصمیم گیری درستی بکنه و بیشتر احساساتش براساس هیجانات دوران بلوغه

اما خودش میگه چون بیشتر بچه های مدرسه دوست پسر دارن منم دلم میخواد داشته باشم

بنظرتون چطور راهنمایش کنم که شعاری نباشه و صرفا حرفام جنبه نصیحت نداشته باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نسبتت چیه باهاش

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "یِ‌ فِرِشته‌ از‌ نَسلِ‌آریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

بیشتر ببینید

خودش سرش ب سنگ میخوره

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

هیچ فایده ای نداره باید کلش بخوره ب سنگ تا بفهمه

دوست ندارم آسیب ببینه پسرهای الان رو نگاه میکنم بیشتر سواستفاده گر هستن وهیچ حسابی نمیشه روشون باز کرد

واقعا هیچ تاثیر نداره

داداش نوجوون منم رفته سمت دوست دختر متاسفانه

هرچی نصیحتش میکنم کو گوش شنوا

ب مامانم گفتم بفرستینش کلاس قران شاید تاثیر گذاشت

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

از آسیب های بعدش بگو

از هول بودن بیشتر پسرا سواستفاده ای که میکنن تونستی چند تا کلیپ پیدا کن بهش نشون بده

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
دوست ندارم آسیب ببینه پسرهای الان رو نگاه میکنم بیشتر سواستفاده گر هستن وهیچ حسابی نمیشه روشون باز ک ...

فقط میتونی اگاهش کنی حداقل

از اسیبها بهش بگو از زرنگی و سیایت توی رابطه

ک ساده نباشع گلیمشو از اب بکشه گول نخوره

هیچی خیلی آدما فقط باید خودشون تجربه کنن خودتو قاطی نکن چون انگ حسادت و فلان و بهمان بهت میچسبه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
بگو هرچیزی بوقتشرابطه هم بوقتش و تو سن مناسبش خیلی قشنگهاجازه بده زمانش بشهاونا دارن عجله میکنناسیب ...

متاسفانه درکی از رابطه و عواقبش نداره

انگار بچه های الان نفوذ پذیرشون خیلی سخت تره ولی بشدت هم سنوسالاش میتونن روش تاثیر بزارن