2777
2789
عنوان

چطوری ینفر رو راضی کنم که دوستی با جنس مخالف خوب نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 36 پست
متاسفانه درکی از رابطه و عواقبش ندارهانگار بچه های الان نفوذ پذیرشون خیلی سخت تره ولی بشدت هم سنوسال ...

حس کردم دخترته

همین حرف و محبت اثر داره

باهاش حرف بزن و بگو باخودم بریم کافه

بریم خرید 

من بهترین دوستت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستاش رو عوض کنید عواقب کارش رو بگید یا مشغول چیزای دیگه بشه

اگه محدودش کنم بدتر فکر میکنه خونواده ش دیکتاتورن

همین الان هم خیلی بهش توجه میکنیم ولی نمیدونم چرا اینطور میگه

واقعا هیچ تاثیر ندارهداداش نوجوون منم رفته سمت دوست دختر متاسفانههرچی نصیحتش میکنم کو گوش شنواب ماما ...

چه تضمینی هست بهتر بشه ؟ شاید بچه ها یا حتی استاد اون کلاس از اون دختر بدتر بودن 

مثل معلم کلاس پنجم که خبرش تازه پخش شده یا استاد قرآن معروف 

بهتره بجای این چیزا ببینید علاقه اش چیه سرشو گرم کنید مسئولیت بهش بدین 

ببخشید من دخالت کردم آخه آسیب به پسرا خیلی بدتر از دختراس بنظرم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
چه تضمینی هست بهتر بشه ؟ شاید بچه ها یا حتی استاد اون کلاس از اون دختر بدتر بودن مثل معلم کلاس پنجم ...

حالا کلاس ک نزدیکمون نیس بفرستیمش،ولی فضای کعنوی ب هرحال تاثیر گذار هست

چطور سرشو گرم کنیم اصن مگ میشه از فکرش بپره

احساسی هم هس میدونم ضربه میخوره لخر

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...

بگو یعنی اگر همه بخوان خودشون بندازن توی چاه تو هم باید بندازی چون همه اینکار رو میکنن؟ بیا بعد میگن ...

هیچ محدودیتی نداشته مالی همیشه تامین بوده تا لب تر کنه مادروپدرم براش فراهم میکنن ولی متاسفانه برخی تربیت نادرست والدین دیگه داره به بچه های ماهم آسیب میزنه

حالا کلاس ک نزدیکمون نیس بفرستیمش،ولی فضای کعنوی ب هرحال تاثیر گذار هستچطور سرشو گرم کنیم اصن مگ میش ...

چند سالشه ؟

درس میخونه ؟

حقیقتا فکرتون از پایه اشتباهه و شاید بدتر به بیراهه بره پسرا بايد با علایقشون سرگرم بشن مثلا درس اگه میخونه در کنارش موسیقی مکانیکی یا هر چیزی که علاقه داره درسم نمیخونه بايد بره سرکار 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
خب عالی شد خواهر که بهتره ،چون تفاوت سنی هم کمتره تا مادرباهاش دوست باش و محبت کنقطعا محبت اثر داره

من جایگاه بالایی ندارم براش چون ازسمت خونواده هیچوقت تایید نشدم! 

جفتش بنظرم مخربه بخدا همه ی بچه ها حیفن🥺🥲

بلاخره انسان با تجربه های خودش ساخته میشه سعی کن باهاش رفیق باشی که چارچوبارو نگه داره آسیب نبینه وگرنه مخفیانه میکنه و ممکنه بدتر آسیب ببینه 

بیشتر ببینید
چه کلیپ هایی؟

مثلا دخترایی که توو اینستا از سواستفاده هایی که بهشون شده میگن یا آسیب هایی که دیدن

توو خوده نی نی سایت زیاد گفتن فکر کنم سرچ کنی بیاره چند نمونه شکست های عشقی و بیرحمانه رها شدنشون توسط همین پسرا و... کلا تجربه دیگران

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
چند سالشه ؟درس میخونه ؟حقیقتا فکرتون از پایه اشتباهه و شاید بدتر به بیراهه بره پسرا بايد با علایقشون ...

سیژده سالشه بله درس میخونه کلاس زبانم میره

ولی اونقد پول نداریم ک همش بفرسیمش کلاس مختلف

نام کاربریم واسه زمانیه ک از افسردگی نجات پیدا کرده بودم،الان باز برگشتم ب روال قبل و قوی نیسم...