2777
2789

منو همیشه خانواده نامزدم (عقدیم)چهارشنبه ها شام دعوت میکنن بخاطر شرایط کار نامزدم که فقط جمعه پنجشنبه میتونه ماام این ۲روز شام صدا می‌کنیم در طی هفته ام به نامزدم ناهار میدیم ۲،۳بار 

ولی خانواده همسرم اینجوری نیست مثلا این هفته یادم نیست ب چ دلیل شام موندم اونجا دیگه چهارشنبه دعوت نمیکردن یعنی امروز 

کلا اینحورین اگ ی بار در طی هفته بری دیگه چهارشنبه دعوت نمیکنن آدم ضایع میشه جلو خانواده خودش همه میدونن من چهارشنبه ها اونجاام بعد این حرکت میبیننن خانواده خیلی تعجب میکنن 

میگن انکار ما ناهار میدیم ب شوهرت دیگه پنجشنبه جمعه صداش نکنیم واقعا راس میگن 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما به خانوادت یاد بده محبت محبت میاره ....اگه نامزدت قابل انعطافه همون بهتر که همش ببریش پیش خودت و خانوادت ....همون هفته یه بار که بری خونه نامزدت کافیه بعد هم که عروسی کنی انتظار ندارن دائم اونجا باشی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خانواده شوهر من رو ندیدی اگر بهشون پول بدی دعوت میکنن پول ندی دعوت نمی کننشوهرم میگه انگار اومدیم رس ...

خانواده شوهر منم اونطورین پول شام و ناهار رو دولا سه لا ازش میگیرن دعوت میکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

شما به خانوادت یاد بده محبت محبت میاره ....اگه نامزدت قابل انعطافه همون بهتر که همش ببریش پیش خودت و ...

اصلا خانواده ای نیستن دور هم جمع بشن مثلا یا مولا من میرم خونه مادر شوهرم ی میوه ب آدم نمیدن 

ن ما ناراحت نیستیم ولی ب نظرم زشته این حرکت

خب ناراحتی دیگه در واقع

بهتره بفهمین چه اخلاقای دیگه ای هم دارن 

مثلا یه مدت نامزدتونو دوبار بیشتر دعوت نکنین

یا همون چهارشنبه هارو هم نرین 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خب ناراحتی دیگه در واقعبهتره بفهمین چه اخلاقای دیگه ای هم دارن مثلا یه مدت نامزدتونو دوبار بیشتر دعو ...

از این ناراحتم که گدا بازی در میارن مثلا در هفته یک بار میرم‌خونشون ی میوه جلوم نمیزارن 

اصلا خانواده ای نیستن دور هم جمع بشن مثلا یا مولا من میرم خونه مادر شوهرم ی میوه ب آدم نمیدن

خب پس یا پول ندارن یا هم خسیسن ....همین که از الان همه چی رو انقدر بدون رودربایستی گرفتن و براشون مهم نیست اصلا خوب نیست ....من هم تو دوران شناخت این مشکل را داشتم و جدی نگرفتم حالا میفهمم چقدر اشتباه کردم البته همسرم خوبه ولی خانوادش تا پول از بچهاشون بگیرن ی چی میخرن برای خونه واگه بچها پول ندن تا مرز گرسنگی هم پیش میرن ولی دست به پول هاشون نمیزنن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

سنشون خیلی زیاده؟

بیشتر ازشون بگین 

مثلا فقط پدر و مادرش هستن یا خواهر مجردم تو خونه داره و پذیرایی نمی کنن؟

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا