2777
2789
عنوان

یعنی ی خانواده شوهر چقد میتونه گدا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 22 پست

مگه دعوت کردن زوریه

خوب تنهایی راحت‌ترن

شمام خودتون دوست دارید دعوت می‌کنید 

بعدم شاید شرایط هر هفته مهمون رو ندارن، بلاخره همون پذیرایی ساده هم خرج داره

باید یاد گرفت روحیات آدما با همدیگه متفاوته

بعدم از قدیم الایام داماد دوست داشتنی‌تر از عروس بوده 

شما فقط کافیه به این دقت کنی ک وقتی میری خونه مادربزرگ مادری ب پدرت چ احترامی می‌زارن 

خانواده شوهر منم اونطورین پول شام و ناهار رو دولا سه لا ازش میگیرن دعوت میکنن

گویا این مشکل خیلی از ما کاربرهاس🥲😑😂 

پس برای همینه تا پسردار میشنانقدر ذوق میکنن ، دلخوش میشن ک تو پیری یه قلک و ی قرض الحسنه بلاعوض دارن 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سنشون خیلی زیاده؟بیشتر ازشون بگین مثلا فقط پدر و مادرش هستن یا خواهر مجردم تو خونه داره و پذیرایی نم ...

نه خاهراش ازدواج کردن ولی کلا اونجاان 

ب نظرم نامزدم باید دقت کنه به اینا ک ب زنش برسن 

زیاد نیست سنشون 

من نامزدم اومدیم خونمون گفتنش خوب نیست بالای ۶ ۷ مدل میوه 

میوه های استوایی با انواع خوراکی ولی اونا متاسفانه 

گویا این مشکل خیلی از ما کاربرهاس🥲😑😂 پس برای همینه تا پسردار میشنانقدر ذوق میکنن ، دلخوش میشن ک ت ...

😂😂😂😂 خیلی تعبیر جالبی بود

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

مگه دعوت کردن زوریهخوب تنهایی راحت‌ترنشمام خودتون دوست دارید دعوت می‌کنید بعدم شاید شرایط هر هفته مه ...

من برام مهم نیست ولی حرکتشون زشته خب 

این همه نامزد دورم هست دیدم همچین چیزی نبوده 

شاید باورتون نشه ولی من غذام کلا ۳ یا ۴قاشق 

اصلا خانواده ای نیستن دور هم جمع بشن مثلا یا مولا من میرم خونه مادر شوهرم ی میوه ب آدم نمیدن

عزیزم یادت باشه گله ای زیاد نکنی چون از این به بعد نه تنها خانوادش تغییر نمیکنن بلکه خود نامزدت موظف میشه برای حفظ ابرو هم که شده بره میوه و وسایل پذیرایی بخره و این میشه که مثل ما بیشتر حرص میخوری چون دیگه هم عادت کنن مزه اش اززیر زبونشون بیرون نمیره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه خاهراش ازدواج کردن ولی کلا اونجاان ب نظرم نامزدم باید دقت کنه به اینا ک ب زنش برسن زیاد نیست سنشو ...

ببین بیشتر دقت کن 

اگه خواهراش وقتی شما اونجایی هستن می تونن تو پذیرایی به پدر مادر کمک کنن

اگه نامزدت هم خسیسه خیلی مراقب باش و تصمیم بگیر 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من برام مهم نیست ولی حرکتشون زشته خب این همه نامزد دورم هست دیدم همچین چیزی نبوده شاید باورتون نشه و ...

والا من پنج ماهه داداشم نامزده البته عقد نیستن

کلا خانومش دو سه باره فقط اومده خونه پدرم، فامیل هم هستیم...کلا رسم نداریم تو دوران نامزدی زیاد دختر بیاد خونه پسر‌.....ولی داداشم خونه اونا خیلی می‌ره 

ولی هر روز با داداشم بیرون میگردن

قرار نیست ک تفریحات داخل منزل باشه