2777
2789

یه دختر بچه ی زال😍 موهاش سفید بود  صورتشم سفید 

جلوم نشست

بعد چشم تو چشم شدیم رنگ چشماشو دبدم بنفش بود😍😍 محو رنگ چشماشو موهاش شده بودم اما اونم زل زد بهم یکم ترسیدم😑اولین بار بود رنگ بنفش میدیدم.. کلا چشم رنگیا اونایی که رنگ روشنن  به تخم چشماشون نگاه کنی یکم میترسی

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا یه بیماری دارن به نام زالی 

نمیتونن چشماشون مردمکش و یه جا ثابت نگه دارن ،ولی خودشون درست میبینن 

چشماشونم خیلی ضعیفه اکثرن 

واقعا خیلی خوشگلن 

من دیدم چشاش قرمز بود

لینک ناشناسم : https://abzarek.ir/service-p/msg/2132137                             آقایون لطفا در تاپیک هام پست نذارید ، اگه از کلمات عزیزم و جونم اسفاده کردم منظورم شما نبودید خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم.

بیشتر ببینید

خیلیییی نازن

منم چندسال پیش یه دختر بچه  ۵ ۶ ساله ی زال دیدم موهاش چتری بود و یه روسری هم سرش بود مثل عروسک بود😍😍

زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

بیشتر ببینید
اینا یه بیماری دارن به نام زالی نمیتونن چشماشون مردمکش و یه جا ثابت نگه دارن ،ولی خودشون درست میبینن ...

بله درسته. اینم چشماش میلرزید. من همیشه زال چشم آبی میدیدم. تو اینستا فقط چشم بنفش دیده بودم. اینو دیگه اولین بار بود از نزدیک دیدم.

دخترم ۶ سالشه میگفت مامان اون دختر چقدر خوشگله

توی آلبینیسن ها معمولا دیده میشه. که البته فراوانی زیادی هم بین اونا نداره، ۱نفر از ۲۰هزار نفر. چشم ...

من چند یه ماه پیش تو اینستا دیدم یه دختری چشماش بنفش بود. دیگه از نزدیک ندیده بودم. اولین بارم بود