2777
2789

والا یادم نیست کی راحت غذا خوردم اولا که کوچیکتر بود خودش که غذا میخورد بچه رو می‌برد طبقه پایین خونه ننش تا من غذا بخورم به کارام برسم جدیدا دیگه نمیبرش میگه مامانم گفته زنا امروزی هارن ما قدیما با پنج شیش تا بچه وقت نمی‌کردیم غذا بخوریم الان زنا کلاس میان

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیشتر وقتا از شدت گرسنگی یه لقمه نون پنیر میزارم دهنم سر پا

چند سالشه بچه ت؟ عجیبه که نمیتونی غذا بخوری چرا اخه چیکار میکنه مگه 

جدا از بی شعوری ننه شعورت

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

کار شوهرت اشتباه ولی بچه گرفتن نمیخوا کنار خودت سرگرم ش ‌کن باهم غدا  بخورید

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

مگه چیکار میکنه که نمیتونی نیم ساعت غذا بخوری انقدر وابسته بقیه نباشین کاری یه کار بچه رو برمیداشته می‌برده خونه اونا 

معلومه میشینن حرف میزنن 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
خوب حتما خیلی کوچیکه اوایل طبیعیه

من دو تا دارم گلم 

بی تجربه نیستم 

غربتم هستم دست تنهام اذیتم میکنن خیلی فاصله شونم کمه ولی خب دیگه به غذا خوردن میشه رسید اخه

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

بعد همیشه هم باید برنج داشته باشیم باید منتظر باشم ببینم آقا کی میاد تا روغن بریزم رو برنج بیاد کوفت کنه باید هروقت که میاد روغن برنجو بریزم وگرنه نمیخوره 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...

من دو تا دارم گلم بی تجربه نیستم غربتم هستم دست تنهام اذیتم میکنن خیلی فاصله شونم کمه ولی خب دیگه به ...

منم مثل شمام..هیچ کسو ندارم...والا بچه منم خیلی شیطون بود نمی گذاشت راحت یه غدا بخورم...تقریبا از دو سالگی خدب شد اوضاع

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز