2777
2789

؟؟؟ خب هر سه این تو جنگ اشغال بودن‌ و عرب ها اینجا زندگی میکنن اما نمیدونم کدوم کدومه... خوزستان استانه بقیه شهرستانای خوزستانن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهواز مرکز خوزستانِ

آبادان یکی از شهرای خوزستانِ

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید

بله

خوزستان اسم استان هست و اهواز و آبادان شهرهای اصفهان

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
بیشتر ببینید

تو جنگ خرمشهر رو گرفتن نه اهواز و آبادان

خوزستان استانه

اهواز مرکز استان

آبادان هم از شهرستان هاشه

عربن زبان بودنشونم ربطی به زمان جنگ نداره

کلا این منطقه با عربای حاشیه ی خلیج فارس مراوده داشتن از قدیم

تبادل فرهنگی اتفاق افتاده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

استان : خوزستان 

مرکز: اهواز 

آبادان : یکی از شهر های مهم و بندری 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

بیشتر ببینید