2777
2789
عنوان

بچه ها من تو زندگیم هییییییچ مشکلی واقعا ندارم هیچی هیچی زندگیم آرومه

| مشاهده متن کامل بحث + 3546 بازدید | 147 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه شغلمم خوبه کارای مهاجرتم و هم دارم انجام میدم ببینم چی میشهدارم آنلاین شاپ میزنمدرگیرم کلا ام ...

موفق باشی عزیزم، پس یبارم ک شده با خودت خلوت کن یکم ریلکس و از خودت همین سوالو بپرس.. با خودت روراست باش. جوابشو پیدا میکنی حتا اگه دلیلش برای ۲۰سال پیشت باشه پیداش میکنی

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

میدونی چاره کارت چیه فقط و فقط و فقط معانی قران .....انقدر بخونش تا بفهمی من و شما چرا به دنیا اومدیم ،چرا داریم زندگی میکنیم، هدف از خلقت ما چی بوده .....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حتما ریشه ای داره یجاییمنم حس شمارو دارم...7 سالم بود اومدم خونه مامانم گفت معده ام رو باید ببریم آن ...

دقیقا دقیقا دقیقا منم همین حس شمارو تحربه کردم الان هم با وجود دختر ۱۰سالم ، بازهم ترس از دست دادنشو داشتم

۱۰سالم بود پرکاری تیروئید داشت و منم خونه مامانبزرگم گذاشتن

همون روز انقدر گریه کردم که من ۱هفته هیچی نمیخوردم از ترس 

مامانم رفت عمل کرد و ید درمانی انجام داد و من ۶ماه مردم و زنده شدم

حتی همین الان هم هروقت پیششم ، خوابم نمیبره مدام نفسشو چک میکنم . وقتی هم خیلی براش میترسم میرم پیشش میخوابم

صبح زود باید بهش زنگ بزنم و اگه جواب نداد میمیرم از استرس

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

عزیزم حس‌ میکنم همسرتون‌ کم محبت میکنه بهتوناز ته دلم امیدوارم خوشبخت باشی با خانواده نازنینت

ممنونم عزیزدلم همچنین

پژواک خودم بودم و خود را نشنیدم! ای هرچه صدا، هرچه صدا، هرچه صدا                                                              #تُ...🤍🪽

ان شاءااله که به حق امام حسین حاله دلت خوب باشه بی خیال باش توکلت بخدا باشه

❤️❤️همچنین گلم