2777
2789
عنوان

بچه ها من تو زندگیم هییییییچ مشکلی واقعا ندارم هیچی هیچی زندگیم آرومه

| مشاهده متن کامل بحث + 3543 بازدید | 147 پست

میخوای حتی پول نداشته باشی بری یه نون بخری؟

بنظرم راهکارس اینه یکم بشین بدی ها و اینجور چیز هارو تصور کن بعد یهو چشتو باز کن به خودت که میای یهو یه حس خوب میاد سراغت و قدر زندگیتو میدونی

برو روانشناس ، بعد اگه لازم شد روانپزشک و دارو

👌مردم کوفه وقتی در برابر امامشان ایستادند که قبل از آن در برابر نائب امامشان، مسلم بن عقیل(ع) به مخالفت پرداختند!حضرت مسلم آزمون ورودی مردم به حکومت معصوم بود!ولایت فقیه هم آزمون ورودی به وقت ظهور امام معصوم است.   ...🌿🌿🌿 شهید سید حسن نصرالله : کشته شدن عادت ماست و شهادت کرامتی ست که از سوی خدا به ما اعطا شده است 💕دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست... #نزدیکِ_صبح ✌🇮🇷🇵🇸

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خدروشکر واقعا میگم هی بگو خدا بخاطر داده ها و نداده هات شکر اروم تر میشی

همین که مشکل مالی ندارید خداروشکر دخترتون سالمه همسرتون سالمه ازادی هم که دارید دیگه از زنذگی چی میخواید انگیزه زندگی تو خودتون زیاد کنید به قسمتای مثبت زندگیتون نگا کنید

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

روزگار چنین شده همه همیننن دعای جونش کبیر دانلود کن گوش بده اینو بدون همه همیننن داریم میگذرونیم خداخودش ارامش بده سلامتی بحق سبحانک یالااله الاانت.......

خدااازورش بیشتره خدایاخودت سزاشون بده میدونی چی میگم 

وای نه اومدیم بدتر شد.اون بچه که داروی اعصاب نیست طفل معصوم شاید مادر پدرش امادگی نداشته باشنتو رو خ ...

چمیدونم شرایط منم دقیقااااااا همین بود

خدا خواسته باردارشدم بچه هامم دبستانی

خداروشکر الان دیگه وقت نمیکنم بشینم افسردگی‌ بگیرم😂😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بیشتر ببینید
نپرسید چحور خودمو بندازم تو چاه که اینو بهش میگی

هرکسی یه نظرو ایده ای داره تشخیص درست و غلطشم در حدشما نیست 

منم تو همین شرایط اسی بودم با این تفاوت که دوتا بچه دبستانی داشتم ولی روزمرگی داغون و افسردم کرده بود

خدا خواسته باردارشدم والان خونه فقط بوی شیطنت یه دخمل یه سالو نیمه رو میده که همه رو به چالش کشیده!!!!

اینقدر سرگرمم که وقت ندارم بشینم مثه قبل فکرای بیخودو کنم و افسرده بشم

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

بیشتر ببینید