2777
2789
عنوان

فرق گذاشتن بین بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 41 پست

مادرم هم با این کاراش داره دق میده ...مادرم بدترما پیروناتوان شده اما هنوز کتکش میزنه جلو هرکس وناکسی بهش توهین میکنه...من موندم خدا پس کجاست چرا ی حرکتی نمی نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

راستش هیچکس مگه اینکه پدرت فوت کنه با سهم الارثت بتونی جایی رو بخری و طلاق بگیری اونم اگه توزنده بود ...

نه بابا ۶۰سالشه اما مثل جوون ۳۰سالس هرچی برای ماکم گذاشته به خودش میرسه از تغذیه از لباس از مکمل همش هم سفارش میده خارجی اصلی میارن براش.. عوضش مادرم مثل پیرزنای 7۰ساله بنظرمیاد ..بس که زجرش داد...

من نمیدونم ارث میراث به همه فرزنداش یکسان میده یا نه اما بدون مال حرام خوردن نداره حتی هم بخورن خون ...

والا من که ندیدم درضمن حرام نیست بقول خودش میگه پول خودمه هرجادلم میخواد به هرکی دلم میخواد میدم

والا من که ندیدم درضمن حرام نیست بقول خودش میگه پول خودمه هرجادلم میخواد به هرکی دلم میخواد میدم

نه دیگه این نمیشه این حرامه اینکه عروس و پسرش با سهم شما برا خودشون خرج کنن خون فواره میزنه اون مال خوردن نداره 

مادرم هم با این کاراش داره دق میده ...مادرم بدترما پیروناتوان شده اما هنوز کتکش میزنه جلو هرکس وناکس ...

مادرت باید  به هر قیمتی میرفت شما باید به هرقیمتی  بری ادم اگه نره و بمونه توجای اشتباه تاوان ترسشومیده 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

نه دیگه این نمیشه این حرامه اینکه عروس و پسرش با سهم شما برا خودشون خرج کنن خون فواره میزنه اون مال ...

یرادرم هم بدتر ازاون با اینکه همه چیو میدونه و میفهمه اما ب روی خودش نمیاره و بدتر سو استفاده میکنه 

خودش هم اذیتته واقعا چون ی عده آدم دورشو گرفتن که دوسشون نداره ...بابام کلا مارو دوست نداره نه مارو ...

این دقیقا پدر منه!!

باورت میشه جهیزیه یه قاشق هم به دختراش نداد، خودمون شاغل بودیم با پول خودمون و وام و اینا جهیزیه گرفتیم، ولی به پسراش هر کدوم یه خونه داد!!!

بشدت سرمایه دار و پولداره، ولی برا دختراش ریالی خرج نمیکنه!!

هیچوقت دوستمون نداشت و نداره

الانم ک مادرم به رحمت خدا رفته و با زن جوونش خوش میگذرونه، گله میکنه چرا سر نمیزنید؟

همیشه طلبکارمونه

خوبه وقتی سر میزنیم هم یه وعده تعارفمون نمیکنن، 

نه شام تا حالا پیش زن بابا موندیم و نه ناهار

هر وقت میریم یه فنجون چای و والسلام 

ولی پسراش هر ماه ناهار و شام اونجان

باور‌میکنی یه نذر گوسفند داره، هر سال گوسفندو میخره و چهار قسمتش میکنه، خودش و سه تا پسراش😂😂😂

خلاصه عزیزم خیلیا مثه شمان

بیخیال شو

فرض کن نداریشون، زندگیتو کن

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

اسی چقدر زندگی الانت مثل گذشته منه بابام حتی بین دخترهاشم فرق میذاشت 12 ساله فوت کرده چند ساله تازه بخشیدمش ولی همش دعای خیر میکنم با اینکه هیچوقت محبت ندیدم ازش ازدواج خوبی نکردم ولی میگم حداقل پدر بود وقتی داستان یه سری دخترا رو میشنوم به خاطر نداشتن یه خانواده معمولی چه بلاها سرشون اومد میگم بازم خداروشکر حداقل تجاوز نشد بهم یا به زور شوهرم نداد قابل درک نیست برات ولی یه روزی دلت برای نگاه سردشم تنگ میشه

اسی چقدر زندگی الانت مثل گذشته منه بابام حتی بین دخترهاشم فرق میذاشت 12 ساله فوت کرده چند ساله تازه ...

من خیلی بلاها سرم اومد که هیچ وقت هیچ جا جرات نکردم بگم 

اخه بدبختی اینجاست کسایی که والد اینجوری دارن ازدواجشونم بیشتربقیه ممکنه خراب بشه یه دوری توتاپیک ها ...

درسته متاسفاته💔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

بیشتر ببینید