2777
2789
عنوان

من چجوری با این بیماری کنار بیام خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 48 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو تا دکتر رفتم الکی پول خرج کردم از کسایی که ماکولار داشتن پرسیدم میگن بیخیال خرج کردنشو ما چند سال ...

برو تهران دکترای خیلی خوب و تحصیلات بالا پیگیر شو

اگر کسیو دارین خارج از کشور زندگی میکنه عکس و ازمایش و پروندتو بفرس نشون دکترا بدن

علم کلی پیشرفت کرده مگه مبشه راهی برای بهتر شدن نباشه

ناامید و افسرده نشو ک خودش توی بدتر کردن روند بیماری خیلی تاثیر داره

دیدم کسایی ک حتی سرطان بدخیم داشتن ولی با امیدواری و ذهنیت مثبت با بیماریشون مقابله کردن

منم روماتیسم گرفتم.داروهاش پرازعوارض هست پوست صورت ولب راسیاه وکبودمیکند.استخونها راپوک دندون هارا خراب مکند.تازه داروی مشخصی هم ندارد درمان کامل هم ندارد.همش درد هست.هرآن ممکن هست جایی ازبدن درگیربشه.منم ناراحتم ازاین بیماری

برو تهران دکترای خیلی خوب و تحصیلات بالا پیگیر شواگر کسیو دارین خارج از کشور زندگی میکنه عکس و ازمای ...

بازم پیگیری میکنم 

اما وقتی کسایی که بیماری منو دارن رو میبینم که چند ساله که درگیرن بدون ذره ای بهبودی ،به کل ناامید میشم

بازم پیگیری میکنم اما وقتی کسایی که بیماری منو دارن رو میبینم که چند ساله که درگیرن بدون ذره ای بهبو ...

عزیزم همه مثل هم نیستن

شرایط بدنی همه با هم متفاوته واکنش بیماری روی بدن هر فرد با هم فرق داره پیشرفت بیماری ها فرق داره

خودتو با کسی مقایسه نکن و راه خودتو برو

عزیزم چرا این بیماری رو گرفتی؟

یکساله بدجور استرس کشیدم 

استرس آزمون شهری ،کنکور،مشکلات مالی،مستاجری,بیش فعالی و حرف نزدن بچم،تصادفمون 

همه در عرض چند ماه داغونم کرد ،حالا پسوریازیس سر هم گرفتم ،اون تو سرمه معلوم نیست لک ها جلو چشمم شدن آینه دق

اگه کلا بدنت گرمه هر روز کاسنی بخور و یکی از لکه ها ررو یه مدت کاسنی بزن ببین فرقی میکنه یا نه

کاسنی میخرم امروز 

یکی بهم تو تل گفت با شاهتره قاطی کنم بخورم..دیگه دارم به زمین و زمان چنگ میزنم فقط این لک های لعنتی برن