2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اونی که کامنت گذاشته بود من جلو پسرهام شیر نمیدم که بعد که بزرگ شدن باهام شوخی لفظی و بی حیایی نکنند 🥴

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
🤣🤣🤣🤣

بخدا هنگ کردم مگه هر کی جلو پسرش بچه شیر داد حق داره شوخی لفظی کنه خب این برمیگرده به تربیت بچه و ذاتش نه یه شیر دادن جلوش اینا همون دسته ادم ها هستن که وقتی یه مردی خیانت میکنه و خانمش شکایت میکنه میگه حتما براش کم گذاشتی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یادتونه ی زمانی کرونا نیومده بوده بچه مدرسه ایی ها گوشی نداشتن بخاطر کلاس آنلاین ...فک کن یارو اومده ...

مثل تاپیک دیشب یه دختر ۱۵ ساله تاپیک زده بود با پسری چند هفته ست دوست شدم بعد از قرار بهم بی محلی میکنه

عکس قدی هم براش فرستادم ممکنه از اندامم خوشش نیومده

اینقد بچه ها کامنت گذاشتن و نصیحتش کردن که چرا عکس قدی دادی حرف گوش نمیداد و میگفت پسر حق داره اندامم ببینه و نپسنده

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
یادتونه ی زمانی کرونا نیومده بوده بچه مدرسه ایی ها گوشی نداشتن بخاطر کلاس آنلاین ...فک کن یارو اومده ...

کوتاهی خانواده هاشونه که نمیرن چک کنن بچه با اون گوشی که دستش دادن وارد چه محیطی میشه مادر که خودش بدتر از بچه س فقط یه گوشی داده دستش سرگرم شه 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله