2777
2789
عنوان

واکسن هجده ماهگی

53 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان وقت بخیر 

امروز واکسن ۱۸ماهگی بچمو زدم پا درد داشت نمیزاشت هیچ گونه کمپرسی براش استفاده کنم جیغ میکشید و گریه می کرد 

ساعت ۹واکسناشو زدیم و ساعت ۲ ظهر استامینوفن دادم و تب نداشت تا ساعت هشت و نیم شب که بدنش کم کم داغ میشد بهش استامینوفن دادم 

الان خوابیده و تب خیلی خفیف داره  جوری که سرده سرده ده دقیقه بعدش یکم گرم میشه دوس داره پتوشو بغل کنه که گرم میشه بدنش 

منم فردا باید برم سرکار بنظرتون الان بهش شیاف استامینوفن بدم و خودم تا ساعت ۴بخوابم مشکلی نیست ؟ یا هیچی ندم و نخوابم مراقبش باشم 

چیکار کنم 

کاش صبح که واکسن زده بود مسافت زیادی پیاده میبردیش اصلا پادرد نمیگرفت  برای تبش هم با تب سنج ببین تب داره الکی دارو نده

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاش قبلش یکم فکر می‌کردی ، درست درمون تحقیق میکردی بزرگترین اشتباهه واکسن ، همه چیز ارگانیکش خوبه واکسن زدن بچه عین حماقته الان که گذشت مواظبش باش ولی واکسنای بعدی رو لطفاً نزن نزن نزن الکی درد مرض تو جون بچه ننداز

کاش صبح که واکسن زده بود مسافت زیادی پیاده میبردیش اصلا پادرد نمیگرفت برای تبش هم با تب سنج ببین تب ...

اتفاقا کلی باهم بازی کردیم و راه رفت و بدو بدو کرد ولی ساعت دوازده ظهر خوابید بیدار که شد پا دردش شروع شد 

کاش صبح که واکسن زده بود مسافت زیادی پیاده میبردیش اصلا پادرد نمیگرفت برای تبش هم با تب سنج ببین تب ...

تب سنجش از این دیجیتالی زیر بغلیاس نمیزاره بزارم ولی دست که میزنم بدنش سرده سرده 

تب سنجش از این دیجیتالی زیر بغلیاس نمیزاره بزارم ولی دست که میزنم بدنش سرده سرده

خوب اگه سرده پتو بکش روش یه وقت لرز نکنه 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی