2777
2789
عنوان

بیاین راجب هیکلم نظر بدین ❤📸📸📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3323 بازدید | 132 پست
به نام خدا۲۶سالع دارای دوفرزندسینه اندازه گیلاس کجای کاری

ن بابا پس امید نداشته باشم 

میگم چجوری بچه شیر دادین؟

اخه هرجور حساب میکنم با این دوتا جوش نمیشه بچه شیر داد 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم 

گذاشتم اومد؟؟

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندیدم

گذاشتم 

دقیقا تاپیک همون که درباره پیام پسر خالش بود یع سایت ومسخره کرد عکس میزارم میزارم اخرم نذاشت 😑😑😑

من گذاشتم اومده؟؟

ن بابا پس امید نداشته باشم میگم چجوری بچه شیر دادین؟اخه هرجور حساب میکنم با این دوتا جوش نمیشه بچه ش ...

به دوتاشونم شیرخودمودادم

تازه گیام هی دارن کوچیک میشن نکبتا

دقیقا تاپیک همون که درباره پیام پسر خالش بود یع سایت ومسخره کرد عکس میزارم میزارم اخرم نذاشت 😑😑😑

خدارو شکر سایتم درست شده دیگه کسی بهانه نداره

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

گودی کمرت زیاده برای شکم هم حلقه بگیر بزن

اره همش کمر دردم 

شکمم زیاد نیست خداروشکررر قبلا رو ندیده بودییی واییی خیلی بزرگ بود حالا یکم جمع شده اب میخورم وزن اضافه میکنم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

به دوتاشونم شیرخودمودادمتازه گیام هی دارن کوچیک میشن نکبتا

یه روغن رازیانه بگیر شبا بزن ماساژ بده 

نتیجه ندیدم فقط شنیدم 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

به دوتاشونم شیرخودمودادمتازه گیام هی دارن کوچیک میشن نکبتا

🤦‍♀️وای خواهر بزرگش درد سر کوچیکش درد سر تر