2777
2789
عنوان

بیاین راجب هیکلم نظر بدین ❤📸📸📸📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 3323 بازدید | 132 پست
اومده دو بار عکسات

خوبه یادم باشه پاک کنم 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلیی نازی اسی 😍

شکل بدنتم عالیه شبیه مدلای خارجی 

ببین باید مدل لباس پوشیدنت رو پیدا کنی 

بعضی پیجا هستن میتونن کمکت کنن فرم بدن رو با لباس مناسب خیلی خفن میکنن

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
هیکلت هم خوبه انگار فرم بدنت گلابی شکلهقدو وزنت هم بگو

مرسی عزیزم 

قدم ۱۶۶ وزنم ۶۵ 

گلابی به هیکلی گفته میشه ک بالاتنه ی لاغری داشته باشن مثلا شونه نسبت به باسن کوچیک تر باشه بدبختانه من شونه هام پهنه🤦‍♀️🤦‍♀️

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم 

خیلیی نازی اسی 😍شکل بدنتم عالیه شبیه مدلای خارجی ببین باید مدل لباس پوشیدنت رو پیدا کنی بعضی پیجا ه ...

فداتشم ممنون گلی چشات ناز دیده❤❤❤

والا منم دلم میخوادا اما وضع مالی یاری نمیکنه😂

خوبی عزیزم

فدات ممنون ❤

اسی پاک کن نمونه دوبار هم اومده

مثلا الان با همین شلوار یه تاپ چسبون که بره زیر شلوار خیلی قشنگ میشد الان با تیشرت خوب نیست

یا تیشرت تنگ تر بقولی بالاتنه تنگ پایین مثلا گشاد تر میدونی چی میگم

باید تاکتیک نوع لباسی که به بدنت بیاد رو پیدا کنی

لطفا لایک نکنیییییدددد     با تشکر         سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید و به یاد داشته باش همه چی درست میشه  شاید امروز نه ولی درنهایت میشه پس تا دندون داری بخند تا چشم داری ببین و تا گوش داری به صدای زندگی گوش بده وتا سالمی زندگی کن زیبا  

بیشتر ببینید
مرسی عزیزم قدم ۱۶۶ وزنم ۶۵ گلابی به هیکلی گفته میشه ک بالاتنه ی لاغری داشته باشن مثلا شونه نسبت به ب ...

اهان تو عکس میخورد بیشتر باشه وزنت ولی درکل استانداردی

فکرمیکردم گلابی ب پایین تنه پر میگن🤦‍♀️

اسی پاک کن نمونه دوبار هم اومدهمثلا الان با همین شلوار یه تاپ چسبون که بره زیر شلوار خیلی قشنگ میشد ...

ممنون گلی مرسی اینو همینجوری گرفته بودم تیشرت خونم تنم بود😂😂❤

ممنون فداتشم 

ممنون گلی مرسی اینو همینجوری گرفته بودم تیشرت خونم تنم بود😂😂❤ممنون فداتشم

قربونت😍❤💕

بیشتر ببینید
اهان تو عکس میخورد بیشتر باشه وزنت ولی درکل استانداردیفکرمیکردم گلابی ب پایین تنه پر میگن🤦‍♀️

فرم گلابی همینه یعنی بالا تنه ی لاغر و پایین تنه ی پر 

ولی متاسفانه مال من شونه هاهممم پهنه🤦‍♀️این بده