2777
2789
عنوان

شوهرم نصف شبی ری... به اعصابم

| مشاهده متن کامل بحث + 87120 بازدید | 530 پست
خب شیر داری شیرتو بدهدنبال راحتی نباش

شیرخشک خدایی سختتر هست اب جوش بزار با شیرخشک حل کن

شب نصف شب 

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه شام نخورده خودمم شیر ندارم که مث پستونک میخوره میخوابه شب تا صبحم گریه میکنه شیر داشتم میدادم من ...

ببین منم بچه ام این طوری 

ولی گاهی بهونه سیته میکنه 

باید اونو عین لاستیکی بخوره 

شوهرم هن همش میگا بش بده

قدر شیر دادنتونو بدونید بابت هر قطره ای ک شیر میاد خدارو شکر کنید من ب خاطر بیماری منع شیر دهی شدم حسرت بغل کردن پسرم خواب رفتن پسرم تو بغلم نوازشش زیر سینه چشم تو چشم شدن باهاش موقع شیر خوردن ب دلم موند ناشکری نکنید 

شاید سخت باشه شیر دادن به بچه کلا هورمون بدن درگیره اعصاب ضعیفه ولی بهترین حس دنیارو داشتم دو سال شیر دادم ب پسرم میومد بغلم میکرد با اون چشاش نگام میکرد واقعا حالم عوض میشد همیشه سینه هامو بغل و بوس میکرد الانم همیشه میاد بهشون دست میزنه و بوس میکنه ذوقشو میکنم شکر خدا که تونستم شیر خودمو بدم البته شیرمم زیاد بود

یعنی چی؟انرژیت زیاده؟کمخونی داری؟

اینکه نوشتی خوراکت کمه ولی انرژیت بالاس

البته نه اینکه خیلی پر انرژی باشم، منظورم اینکه درست حسابی غذا نمیخورم ولی سرپام میدونم از درون دارم میپوکم

اره دارم همیشه از بچگی داشتم فقط در طول بارداری و شیردهی انگاری خوب به خودم میرسیدم کمبودی نداشتم الان داغونم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه درس پس نمیگیرم اما استاد طب سنتیمون اینو میگفت میگفت برای اینکه افتادگی از بین بره باید صورتت پر ...

اینکه میگن بافت سینه چربیه چی؟ انگار مجبورم چاق بشم تا این سینه وامونده هم رخ بگیره.

رازیانه ضرر نداره؟ بعضیا میگن هورمونا رو نامیزون می‌کنه تنبلی تخمدان دارم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

نه درس پس نمیگیرم اما استاد طب سنتیمون اینو میگفت میگفت برای اینکه افتادگی از بین بره باید صورتت پر ...

عزیزم این فقط برای کسی که شیر میده جوابگو هست؟
برای کسی ک مجرد باشه تاثیر نداره؟
توی طب سنتی راهی برای چاقی بالاتنه نیست؟

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

اینکه میگن بافت سینه چربیه چی؟ انگار مجبورم چاق بشم تا این سینه وامونده هم رخ بگیره.رازیانه ضرر ندار ...

بله شما صورتت پر بشه سینتم از افتادگی درمیاد برای بزرگی سینه رازیانه خوبه دمنوشش اتفاقا رازیانه برای تنظیم هورمون زنانه نیازه تنبلی تخمدان بخاطر کمخونی رحم هست 

سینت میخوای بزرگ بشه؟دمنوش رازیانه خوبه

عزیزم من خیلی لاغرم
برای بقیه بدن هم تاثیر داره؟چه مدت استفاده کنم؟
هم سینه هم بالاتنه ام لاغره (دست ها و شونه ها و کمر)
اخه از پایین تنه خوبم و نمیخوام خیلی چاق بشم 
نمیدونم چه کنم

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

خب کمخونی با سه شیره ی توت خرما و انگور رفع میشه

شیر خرما و انگور با ارده زیاد مصرف میکنیم پاییز زمستون

ببخشید یه سوال، اینکه دست و پام یخه ولی از درون احساس گرما و عطش دارم غیر عادیه نه؟