2777
2789
عنوان

از عشق اولتون چه خبر 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 104 پست
بابام بخاطر بی پولی ردش کرد . تازه از سربازی اومده بود . خیلی پسر سالم و کاری بود . الان مال و اموال ...

آخی عزیزم منم به خاطره بی پولیش قبول نکردن وگرنه خییلی پسره خوبی بود همه کار برام کرد نزاشت هیچی تو دلم بمونه دارم میسوزم خوش به حال زنش 😣

از وقتی برآورده نشدی دیگر آرزویی نکردم💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ازدواج کردیم الانم قهریم هرکی سرش به کار خودش از تلفنش فهمیدم جمعه ناهار مامانش اینا می‌خوان بیان ...

حالت ک بد بود یاد ماهایی بیفت ک عشقمون واسمون حسرت شده . امیدوارم به زودی آشتی کنید

🖤

حالت ک بد بود یاد ماهایی بیفت ک عشقمون واسمون حسرت شده . امیدوارم به زودی آشتی کنید

ایشالله همه به عشقشون برسن مام خیلی سخت بهم رسیدیم بعد هشت سال دوستی ولی خب یه سری حرفا باید بهش میگفتم تا به خودش بیاد حرفام حق بود ولی به بدترین شکل بیان کردم بخاطر همین اونکه اهل قهر نیست چهار روز قهر چند بار باهاش حرف زدم ولی خب خودش حرف نمیزنه

بمیرم برای دلت برای دل خودم😔خیلی گناه داشتیم درسته قسمت نبوده ولی من میگم اگه خدا نمی‌خواست که بشه چرا آشنامون کرد😭

کسایی که عشقون رفته خیلی عاشق هم بودن میشه لطفا بگین چجور میشه فراموش کرد؟ من خودم میگم هیچوقت فرامو ...

۱۸ سال گذشته . قد یه ثانیه یادم از خاطراتمون پاک نشده . هر روز با خودم مرور می کنم میگم نکنه یه روزی بیاد چهره اش از یادم رفته باشه . تقلای بیهوده است . هیچوقت از،یاد نمیره 

🖤

۱۸ سال گذشته . قد یه ثانیه یادم از خاطراتمون پاک نشده . هر روز با خودم مرور می کنم میگم نکنه یه روزی ...

آخخ🥲 یعنی منم هیچوقت قرار نیس فراموش کنم😔خدا بهمون صبر بده فقط من که دیگه هیچ امید و آرزویی ندارم فقط دلم میخواد بمیرم