2777
2789
عنوان

اونایی که به شهدا اعتقاد دارن بیان

391 بازدید | 42 پست

چند روز پیش رفته بودم بیرون برای تفریح 

خیلییی اتفاقی با ی خانمی آشنا شدم 

حرفامون کشیده شد سمت جنگ تحمیلی و شهدا 

گفتم من بهشون خیلی ارادت دارم و دوسشون دارم 

اون تشویقم کرد و گفت اصلا به ظاهر نیست و دلت باید باخدا باشه و گفت منم فرزند شهیدم اسم باباشو گفت 

منم بهش گفتم اگه مزارشو پیدا کنم میرم براش فاتحه میدم تشکر کرد

امروز که رفتم گلزار شهدا خب خبلی بزرگه و تا چشم کار میکنه اونجا شهید هست اانقدر تعداد بالاست نمیدونی کدوم شهید بری

رفتم سر مزار چند تا شهید معروف و داشتم از کنار یکی از قطعه های شهدا رد میشدم اصلا هم خدا شاهده یادم به پدر اون خانم نبود تو حال خودم بودم

تو شهیدا ی مرد سیبیلو با جذبه دیدم گفتم چه جذابه

انگار با آدم حرف میزنه انگار آدمو صدا میزنه 

مسیرو دور زدم رفتم دقیقا سرهمون شهید 

حدس میزنید کی بود؟😐

دقیقا پدر همون خانم بود همون اسم و فامیل و همون سن 

جالب نیس؟بنظرتون نشونیه چیه؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بیشتر ببینید

بله نشونه است.

هیچی تو این دنیا اتفاقی نیست.

التماس دعا عزیزم 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی

من عاشق شهدا ام چهلشم گرفتم

بخصوص شهید ابراهیم هادی🥲❤️

اَرشدِ تکواندواَم بزودی مربی میشم-عاشق زبان آلمانی ام ولی درحال حاضر تایم ندارم برم دنبال زبان آلمانی🛐✨️عاشق نومزدم هستم و تاریخ 1404/4/4مهرم به دلش افتاد🫦👱‍♀️بهمن ماه یا اسفندماه 1404بله برونمونه☺️💕باافتخارایرانیم✨️🪷و عاشق تاریخ کشورم هستم مخصوصن کوروش:)🥲💗خوشحال میشم برام صلوات بفرستید.🌿😭✨️

بیشتر ببینید

نشونش اینه  توی زندگیت هرجا کم اوردی و هر حاجتی داشتی ازش بخواه  ب خدا قسم گ شهدا حاجت میدن...

من ۷ سال پیش ی بیماری بد داشتم، شهیدا منو شفا دادن، و باعث شدن حالم خوب بشه و بتونم دوباره زندکی کنم..

الهی ک فداشون بشم من

🥹🥹🥹

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
همه شهدا معروفن و محبوبن از اون پسر بچه زابلی گرفته تاااااااا اونایی که به قول شما معروفن من ارادت ب ...

خیلی برام جالب بودا 

انقدر تعداد شهیدا زیاده 

که من فقط چندتا از معزوفا رو رفتم دیگه داشتم میرفتم خونه

توجهم به اون عکس جلب شد رفتم بالاسرش دیدم عه عه خودشه

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بیشتر ببینید
بله نشونه است.هیچی تو این دنیا اتفاقی نیست.التماس دعا عزیزم

خیلی برام جالب بودا 

انقدر تعداد شهیدا زیاده 

که من فقط چندتا از معزوفا رو رفتم دیگه داشتم میرفتم خونه

توجهم به اون عکس جلب شد رفتم بالاسرش دیدم عه عه خودشه

بیشتر ببینید
همون شهید ب دل دخترش انداخته اون حرف ها را ب تو بزنه، امروز هم آورد، کشوندت سمت خودش.شهدا امامزاده ع ...

😭

بیشتر ببینید