2777
2789
بستگی به بچه و مادر داره زن عموی من تا دبیرستان هم با بچه هاش سر وکله میزدمامان من نهایت زحمتش تا کل ...

بچه زنعمو عملکرد بهتری داش یا شما؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین فکر کنم فاصله ی اینکه باهاش کار کنی، با اینکه کاملا بهت وابسته بشه و سر کلاس درست درس گوش نده و مسئولیت پذیر نباشه ،به اندازه ی یک تار مو هست. 

واقعا موضوع مهمیه ،حواست باشه💖

آنچه درست است را باید انجام دهیم. نه آنچه اکثریت به آن فکر می‌کنند! 

کلاس اول بود سال تحصیلی که گذشت

سعی کردیم مستقل و مسئولیت پذیر باشه،خودش برنامه کلاسی رو چک کنه و کتاب و لوازم مورد نیاز روزانه رو بذاره،تکالیف رو خودش انجام بده و کارهای در کلاس هم که خداروشکر فعالیتش عالی بود

در صورت نیاز هم ما کمک میکردیم

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

از همون اول بذار خودش انجام بده اگر میبینی میتونه

من مامانم اصلا باهام کار نکرد خودم از اول انجام میدادم 

ولی بچه های الانو میبینم خیلی وابسته به مامانشونن که براشون توضیح بده 

از یه جایی به بعد که مادرا کاری ندارن خود بچه بیشتر حواسش جمع میشه کاراشو انجام بده

بچه زنعمو عملکرد بهتری داش یا شما؟

از نظر درسی من یه ذره بهتر بودم

ولی از نظر اجتماعی من خیلی زودتر از اونا مستقل شدم وابسته خانواده نبودم یا یه چیزی میخواستم قانعشون میکردم و خواسته هامو راحت میگفتم 

البته عموم یه ذره ادم سخت گیری بود به خصوص نسبت به دختراش ولی بابای من ادم منعطفی بود

از نظر درسی من یه ذره بهتر بودمولی از نظر اجتماعی من خیلی زودتر از اونا مستقل شدم وابسته خانواده نبو ...

سختگیری عموت تو چیا بود؟چجوری میگی سختگیر بود؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
سختگیری عموت تو چیا بود؟چجوری میگی سختگیر بود؟

مثلا ما دهه شصتی بودیم بعد من از روز اول دانشگاه ابرموهامو برداشتم و صورتمو اصلاح میکردم عموم نمیذاشت دختر بزرگش انجام بده

یا مثلا من رنگ کردن موهارو خانوادمو قانع کردم که رنگ کنم ولی اون نمیذاشت البته جالبه که اونایی که مذهبی تر بودن گذاشتن دختراشون هر کاری میخوان بکنن اونا که فکر میکردی ازادترن نمیذاشتن البته مثلا خاله ام ایده اش این بود که من شخصیتی دارم دوبار رنگ کنم دلمو میزنه ولی دخترخاله هام میخوان هرروز بیفتن تو ارایشگاه پدر موهاشونو در بیارن

یا مثلا من خودم میرفتم دانشگاه میومدم دختر عموم با باباش مثکه تا مدتها میرفت

من خونه دوستام میرفتم و بیرون میرفتیم عموم نمیذاشت

حتی دوران مدرسه هم من تولد دوستام میرفتم ولی عموم نمیذاشت دخترش بره 

جالبه اخرم دختراش سیگاری و الکلی و اینا شدن من تو عمرم سمت هیچ کار خلافی نرفتم 

من تا دهم درس کار کردم. یازدهم یک کم دوازدهم فقط هندسه ...دیگه ول کردم

خیلی رفتی ماشالله به اعصابت

واینکه اینجوری بچه دیر مستقل میشه

البته شما از رو دلسوزی باهاش بودی

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

بستگی ب بچه داره

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

بیشتر ببینید