2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من دوم ولم کرد 😂

مامان یکی از دوستام انقدر حواسش به درساش بود کنکور میداد از من رتبش بهتر میشد 😂😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

بیشتر ببینید
چهارماز اول تا چهارم سعی کن به تدریج کارکردن رو کم کنی که عادت نکنه همش بالا سرش بشینی تا درس بخونهن ...

دختر بزرگمم همی بود

این همکاری نمیکنه درسشم خوبه ماشالله

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

کلاس چندمه؟ کاری کن به درس علاقمند بشه براش خسته کننده نباشه از هوش مصنوعی بپرس راهنماییت میکنه چیکا ...

دوم

سرکلاس یادمیگیره معلمش فوق العاده س

تو خونه میگه کار نکن دیگه

واقعا هم یادمیگیره

اما شاید معلم سال بعدش خوب آموزش نده اونوقت عادت کرده به این سبک وضعیف میشه از این میترسم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

مثلا ما دهه شصتی بودیم بعد من از روز اول دانشگاه ابرموهامو برداشتم و صورتمو اصلاح میکردم عموم نمیذاش ...

مرسی عزیزم😘

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
دومسرکلاس یادمیگیره معلمش فوق العاده ستو خونه میگه کار نکن دیگهواقعا هم یادمیگیرهاما شاید معلم سال ب ...

وقتی یاد میگیره و نیازی به تمرین نداره اذیتش نکن

هرچقدر بیشتر اصرار کنی نتیجه عکس میده 

بذار همون تکلیف هایی که معلم میده رو انجام بده اضافه تر باهاش کار نکن

البته اینایی که گفتی رو با معلمش درمیون بذار ببین نظرش چیه

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم