2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون مگه چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 5102 بازدید | 145 پست
من به دارایی و طلا کار ندارم ولی میگن خواستگار حقوق زیر صد کنسلع خواستم اطلاع رسانی کنم دکترش سی میگ ...

خب عزیزم همسرتون هنوز جوان هستند و اوایل تخصصشونه

رفته رفته بیشترمیشه

دخترا هم  یه سری ملاک ها بالاخره ولی خب زندگی پیچیده تر از این حرفاست ولی خب کسی که منزل پدر درامد بالا بوده و رفاهش بالا بوده دوست داره ایندش هم همون باشه و نمیتونه کمتر از اونرو تحمل کنه

راضی هستی به عنوان یه بچه

خوب شاید خیلی چیزا دوست داشتم بهشون نرسیدم ولی راضیم‌همین ک تونسته خرج مدرسه‌ کتاب دفتر خورد خوراکمون بده خداروشکر هر لباس هم خواستم هر چهار ماه یکبار خریدم

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمود جوش صورت و پوست مو و....درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب هرکسی یه توقعاتی داره...یکی میبینی خونه پدرش حقوق بالا و همه چی رفاه کامله خونه شوهر هم همین میخو ...

من خونه بابام مستاجر نبودم و ماشینم داشتم خونه شوهرمم همینه سال دیگع البته خونه خودمون میریم از مستاجری خلاص 

ولی درکل عجیب بود برام میانگین درامد جامعه بیست تومنه نه پنجاه تومن 

تو نیی سایت چه غلطی میکنهاون که باید سواحل انتالیا باشه

چه ربطی داره 😁😁😁😂

مگه نی نی سایت محل زندگیه؟

اونم مثل بقيه برای سرگرمی میاد 

💪💪💪💪  خدایا شکرت 🥳 خدا یعنی به خود آ   (۳) 🥳 خدا  آن  من است🥳

اینجا پریروز صحبت قیمت اصلاح ابرو بودبعضی ها میگفتن سی تومن میدیم زیادم هست ارایشگاه های خوب بری الا ...

دقیقا همینطوره ...هزینه زندگی ها با توجه به دستمزد و آورده هر خانواده متفاوته

یه سری ها از نداری زیاد همچین حرفی میزنن

یه دسته هم واقعا بیشتر حقوق دارن 

یه دسته هم که دروغگو هستن 

یه دسته هم با منطق جواب میدن 

و متاسفانه واقعیت اینه که اعلام کردن خط فقر همین حدود شده .(البته به نظر خودم حقوق ۵۰ تومن متوسط محسوب میشه ولی انگار واقعیت اینه که نزدیک خط فقره)

و البته بستگی داره چجوری خرج بشه یکی توقعات بالایی داره و همیشه دنبال خرج های اضافه و ...هست و واقعا ۵۰ تومن براش کمه یکی هم نیاز خاصی نداره و فقط نیاز های اولیه زندگی رو برطرف میکنه ۵۰ براش کافیه ‌.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره میدونم ولی اونا شرکتای خصوصین دخترخاله خودم گرافیست ۸۵ میگیرع ولی خوباشون اونقدر میگیرن نه همه ب ...

بیشتر هم می گیرن ،شما تازه اول جوونی هستی یه کم صبر کن اینقدر حقوق تون چند برابر می شه که باور می کنی مخصوصا شوهرت خیلی سریع جهش پیدا می کنه .

مشکل فقط خرج زندگی نیست قضیه اینه که بخوای پس انداز کنی باهاش خونه و ماشین بخری واقعا این پولا چیزی نیست 

اینجا پریروز صحبت قیمت اصلاح ابرو بودبعضی ها میگفتن سی تومن میدیم زیادم هست ارایشگاه های خوب بری الا ...

۳۰تومن الان کدوم آرایشگری آخه ۳۰تومن میگیره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 💚-:)....

خوب شاید خیلی چیزا دوست داشتم بهشون نرسیدم ولی راضیم‌همین ک تونسته خرج مدرسه‌ کتاب دفتر خورد خوراکمو ...

خداروشکر 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من خونه بابام مستاجر نبودم و ماشینم داشتم خونه شوهرمم همینه سال دیگع البته خونه خودمون میریم از مستا ...

نه  عزیزم اکثرا درآمد جانبي و مکمل باید داشته باشند که بتونن معمولی زندگی کنن 

چه ربطی داره 😁😁😁😂مگه نی نی سایت محل زندگیه؟اونم مثل بقيه برای سرگرمی میاد

کسی که باباش انقدر ثروتمند باشه قطعا بهترین کلاسارو میره مدام مسافرت و دورهمی و ...

نه اینکه 24 ساعت ول باشه تو نینی سایت ببینه کی درامدش چنده

۳۰تومن الان کدوم آرایشگری آخه ۳۰تومن میگیره

مورد بوده  اینجا  با  حقوق دومیلیون  پس انداز هم‌‌کردن 

غیر دولتی همینه دیگه

اها خب دولتی بره 

والا اون بچه ای که بخواد یچیزی بشه تو زیر زمین خونه اش هم درس بخونه فیلسوف میشه 

اصلا اعتقادی به معلم خصوصی و کلاس و مدرسه ی خوب ندارم