2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون مگه چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 5100 بازدید | 145 پست
دیگه الان یه ماشین نسبتا مدل بالا داشته باشی به قیمت قدیم باید به اندازه کل پول ماشین بدی ببری تعمیر ...

والا نصفش الکی 

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بیشتر ببینید
منم دقیقا ماما هستم بلوک کار میکنم ۱۷ میگیرم همسرم هم فوریت پزشکی ۲۵ ماها فک کنم از نظر نی نی سایت خ ...

😂صفحه قبل

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر ما کارمند های تخصصی هم داریم که از این اعدادی که می گی بیشتر می گیرن ،اتفاقا تو یه تاپیکی بحث بود سر رشته های پزشکی و برنامه نویسی ،چند نفری نوشتن که حقوق برنامه نویس سینیور از پزشک بیشتره اما اکثریت باور نمی کردن !این یه نمونه اش.

من به دارایی و طلا کار ندارم ولی میگن خواستگار حقوق زیر صد کنسلع خواستم اطلاع رسانی کنم دکترش سی میگ ...

اونی که زیر صد کنسل میکنه باباش میلیاردی درمیاره تو پر قو بزرگ شده

حقوقمون روی هم ۵۰ و خرده ای نزدیک ۶۰

ولی خب نمیگم خط فقر معمولیه زندگیمون

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من به دارایی و طلا کار ندارم ولی میگن خواستگار حقوق زیر صد کنسلع خواستم اطلاع رسانی کنم دکترش سی میگ ...

خب هرکسی یه توقعاتی داره...یکی میبینی خونه پدرش حقوق بالا و همه چی رفاه کامله خونه شوهر هم همین میخواد...و عادیه

یکی میبینی به هرچی راضی هستش....

همه باهم فرق داره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 💚-:)....

استارتر ما کارمند های تخصصی هم داریم که از این اعدادی که می گی بیشتر می گیرن ،اتفاقا تو یه تاپیکی بح ...

اره میدونم ولی اونا شرکتای خصوصین دخترخاله خودم گرافیست ۸۵ میگیرع ولی خوباشون اونقدر میگیرن نه همه بقیه گرافیستای شرکتشون ۲۰ میگیرن 

تو اون رشته ها باید خیلی تلاش کنی و من میانگین گفتم وگرنه تو‌اون رشته ها بهترین ها تا صد حقوق میگیرن

اینجا پریروز صحبت قیمت اصلاح ابرو بود

بعضی ها میگفتن سی تومن میدیم زیادم هست 

ارایشگاه های خوب بری الان چهارصد هزار تومن هست 

وقتی  یه مو رنگ میکنن بیست میلیون باید بدن 

پس همه جور ادم تو جامعه هست 

چرا تعجب میکنین 

الان یه اروپا یا ژاپن بخوای بری چند صد میلیون باید بدی 

ادم هست تو سال میره امریکا و فرانسه و همه جارو میگرده 

خب درست میگن 

بعد  درآمد شما و شوهرتون متوسطه تقریبا 

من و شوهرم هم کارمند هستیم   جمع حقوقمون  یه مقدار بیشتر از شما و همسرتون هست ولی درآمد جانبی هم داریم . و شاید بتونیم توی شهرستان با دوتا بچه محصل  فقط درآمد جانبي را پس انداز کنیم

💪💪💪💪  خدایا شکرت 🥳 خدا یعنی به خود آ   (۳) 🥳 خدا  آن  من است🥳