2777
2789
عنوان

اولین باری که دعوت شدید خونه مادر شوهر کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 35 پست
اونا خواستگاری اومدن برا شامم نموندن آره هم فرهنگ هستیم تقریبا معرفی شدیم

پس آقا پسر حداقل چندبار بیاد رفت وآمد کنه آشنا بشید

اگر اوکی بودید شما هم برید

تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود
پس بگو راه دوره، رفت وبرگشت سخت اون بنده خداهم چون نمیدونه مادرش دعوتتون میکنه نهار یا شام جرات نکرد ...

لابد پدر مادرش گفتن اینا که حتی جوابشون معلوم نیست چرا شام و ناهار بدیم شاید تو در و همسایه بپیچه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=378876377]کلا اهل دعوت نیست، یعنی خودتون باید برید؟[/QUOT

نه همه را دعوت کرد حتی نوه هاش وقتی عروسی کردن دعوت کرد ما خودمون میریم حماقت از خودم بود از اول بی توقع خودم را نشون دادم

عیبی نداره، من بعد اونطور نباش

منم شدم مثل خودشون وقتی میگن دعوت نمیکنی تا دعوت نکنی نمی‌آیم جواب خودشون را میدم بهشون خونه ما خونه خودتون آدم برای  رفتن به خونه خودش دعوت نمیخواد

منم شدم مثل خودشون وقتی میگن دعوت نمیکنی تا دعوت نکنی نمی‌آیم جواب خودشون را میدم بهشون خونه ما خونه ...

خوب میکنی ، اما نگو خونه خودتون

تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود