2777
2789
عنوان

اولین باری که دعوت شدید خونه مادر شوهر کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 35 پست

بعدعقد،دعوت کردن 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم فک کردم همیشه هستی،دلم تنگه واس اون وقتاک صدات میزدم مامی ناژی وتوجواب می‌دادی من دیگ مامی ناژی ندارم حیف

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعد از عقد دعوت شدم خونشون،البته راهمونم دور بود

منم شهرستان بودن و  دو ماه بعد عقد دعوت شدم البته عید دعوت کردن نرفتم چون دلم میخواست آخرین عید قبل ازدواج پیش خانواده م باشم 

جان و جهان من تویی   
گفتن چی؟الان عقد کردید؟قطعا با خانواده باید دعوتت کنن

نه عقد نکردیم هنوز 

تو دو تا شهر مختلفیم 

زنگ زدن گفتن هر روزی که فرصت دارید تشریف بیارید

برا آشنایی بیشتر 

نه عقد نکردیم هنوز تو دو تا شهر مختلفیم زنگ زدن گفتن هر روزی که فرصت دارید تشریف بیاریدبرا آشنایی بی ...

خب پس راهتون دوره

اونها آمدن؟

قطعا شما میرید

چندروز قبل رفتن تماس بگیرید، بگید چندنفرهستید میرید منزلشون، حتما درکش دارن راه دور نهار یا شام میان

بعد چرا راه دور؟ 

هم فرهنگ هستید؟

معرفی شدید؟

تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود
خب پس راهتون دورهاونها آمدن؟قطعا شما میریدچندروز قبل رفتن تماس بگیرید، بگید چندنفرهستید میرید منزلشو ...

اونا خواستگاری اومدن 

برا شامم نموندن 

آره هم فرهنگ هستیم تقریبا 

معرفی شدیم 

اون میگه راضین میگه سمت ما اینجوریه دفعه اول همینجوری میرن خونه هم بعدش به صرف شام و ناهار

پس بگو راه دوره، رفت وبرگشت سخت 

اون بنده خداهم چون نمیدونه مادرش دعوتتون میکنه نهار یا شام جرات نکرده بگه بیایید گفته رسم ما این

تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود