2777
2789
عنوان

یه چیز مشکی تو موهام بود

273 بازدید | 31 پست

دست کردم تو موهام اومد بیرون یه چیز کوچیک مشکی تو موهام بود تا دیدمش زود پرید رفت 

خارش سر زیاد ندارم خیلی کم ولی از صبحی همش حس میکنم یه چیزی تو یرم داره بپر بپر میکنه 

چیهههه؟نکنه شپشههه😭😭

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

شپش پرواز نمیکنه که 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم راحت درمان میشه اگرم باشه غضه نداره که اگه خیلی نگرانی برو دکتر پوست و مو برات چک کنه شامپو ای ...

اخه کنکور دارم واقعا وقت ندارم حتی بهش فکر کنم چه برسه برم دکتر😭😭

سس مایونز بزن ب موهات و با پلاستیک بپوشون یساعت صبر کن بعد برو حموم موهاتو

و رنگ مو هم تاثیر داره تو کشتن شپش ی رنگ مو هم بزاری میمیرن 

اما سس مایونز رو برا بقیه ی اعضا خانواده هم بزار ب سرشون و موهاشون شاید بچه ات از تو مدرسه گرفته 

شونه شپش هم لوازم ارایشیا دارن بگیر بکش رو موهاشون اگه شپش باشه میاد بیرون شونه رو تو کاسه اب داغ بزن تا شپش ها بمیرن

و اگه خدانکرده شپش باشه باید یه خونه تکونی حسابی بکنی چون شپش روی ملافه و فرش و پارچه زنده میمونه 

باید ملافه ها و لباسهاتم بشوری با اب و نمک و سرکه و مایع شوینده ک شپش ها بمیرن

سس مایونز بزن ب موهات و با پلاستیک بپوشون یساعت صبر کن بعد برو حموم موهاتوو رنگ مو هم تاثیر داره تو ...

مرسی مرسی حتما❤️😭💔

سس مایونز بزن ب موهات و با پلاستیک بپوشون یساعت صبر کن بعد برو حموم موهاتوو رنگ مو هم تاثیر داره تو ...

خیلی لطف کردین و کامل گفتین ازتون خیلی ممنونم❤️