2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای من کلی از لوسیون و مام و اسپری داو استفاده میکنم 

خوبه ماندگاری زیادی هم داره 

پودر بچه هم میزنم به زیر بغلم برای تعریق کمتر 

ولی خب باز عرق میکنم و خیلییی اون‌جور که میخوام نمیتونم جلوی عرق و بوی عرق رو بگیرم 

هر روز دوش میگیرم 

مام و اسپری دئودرانت و بادی اسپلش استفاده میکنم 

ادکلن خنک استفاده میکنم 

لباسامم هربار که از بیرون میام میشورم 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید

صبح تا عصر سرکارم 

میرسم خونه دوش میگیرم 

بعدش هم مام میزنم 

صبحا و عصرا قبل از بیرون رفتن عطر میزنم 

لباسامم مرتب عوض میکنم

محاله بوی ناخوشایند بدم😁

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

بیشتر ببینید

هر روز حمام میرم

هر روز لباسامو میشورم و عوض میکنم 

بلافاصله بعد حموم مام و بادی اسپلش میزنم 

قبل از بیرون رفتن هم عطر میزنم

لیزرم رفتم 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
صبح تا عصر سرکارم میرسم خونه دوش میگیرم بعدش هم مام میزنم صبحا و عصرا قبل از بیرون رفتن عطر میزنم لب ...

اره منم همون لحظه که از سرکار میام لباسای تو خونمو نمیپوشم مستقییییم تو حموم اب یخ میریزم رو خودم  

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان