یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره منم همون لحظه که از سرکار میام لباسای تو خونمو نمیپوشم مستقییییم تو حموم اب یخ میریزم رو خودم
بهترین کار👌
وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
بعد از حموم میشه قبل از رفتن از خونه هم میشه. دستتو خیس کن به جوش شیرین آغشته کن و بزن تا اخر روز بو نمیدی
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
اولین نکته هر روز دوش بگیرید. بعد دوش لباس تمیز بپوشید. لباس هاتون را مرتب بشورید. و بعد بر اساس اینکه چی براتون خوبه مام، بادی ااسپلش بزنید. من خودم مام استفاده نمیکنم. حس میکنم با بوی عرق قاطی میشه بدتره. ادکلن را هم به لباس کثیف و بودار بزنی بدتر میشه. اول حفظ بهداشت بعد استفاده از خوش بو کننده.