2777
2789
عنوان

پسری ک میگه خیلی خوشگلی اما قرارهامون کنسل میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 76 پست
به عقد و ازدواج که نرسیدین؟

نه بابا ابرومو برد جلو خانوادم 

دختری ک باهاش میخواست به منو صد نفر دیگه خیانت کنه باهام حرف زد ولش کردم حروم زاده رو 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نه بابا ابرومو برد جلو خانوادم دختری ک باهاش میخواست به منو صد نفر دیگه خیانت کنه باهام حرف زد ولش ک ...

خدارو هزار مرتبه شکر که همینجا کات شد و جلوتر نرفت

وگرنه با این شخصیتی که داشت بیشتر میتونست اسیب بزنه به خودتو خانوادت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدارو هزار مرتبه شکر که همینجا کات شد و جلوتر نرفتوگرنه با این شخصیتی که داشت بیشتر میتونست اسیب بزن ...

الان فقط نفرین از ته دلش میکنم حیف که نمیتونم یه چیزاییو راجبش بگم...  اگه میگفتم میفهمیدین چه کثیف از مهربونی ادما سو استفاده میکنن خواهر

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

میدونم عزیزم همچین موردی دیدمخدا نصیب دشمن ادمم نکنه

جدیییی شمام دیدی؟ 

گل میخرید دکلمه میساخت پول میداد به اونایی که گیتار دستشونه برام اهنگ بخونن کادو میخرید ولی خودش لبا ...

خوب خواستگاری کرده دیگه قصدش ازدواج بوده😐💔😂

وقتی از میان درد رشد نکنی درد رشد خواهد کرد🌱

خوب خواستگاری کرده دیگه قصدش ازدواج بوده😐💔😂

اره ازدواج با کلی دختر 

خیانت با کلی دختر

از یه استان دیگه کارشو ول کرد اومد دیدنم ولی عاشقم نبود

🥺واسع منم همینطور چند بار ۱۲ ساعت راه اومد ولی دوسم نداشت

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

دخترا هم ساده لوح بلا نسبت بعضیا با یه قربون صدقه و دوست داشتن تا تهش میرن

خبری نیست..

جنس نر میخواد ازت استفاده کنه و بره

اونی که اسمش مرده چندتا قرار درست و حسابی میزاره تا شناخت اولیه بعدشم خواستگاری

دعا کنید لیاقت پیدا کنم شهید گمنام بشم

🥺واسع منم همینطور چند بار ۱۲ ساعت راه اومد ولی دوسم نداشت

چجوری فهمیدی