2777
2789
عنوان

پسری ک میگه خیلی خوشگلی اما قرارهامون کنسل میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا نمیدونی این آدم چقدر فیلمه ببین من دوبار باهاش قهر کردم واسم گل خرید اومد کلی پیام میداد مع ...

اصلا جواب پیامشم دیگه نده

ازاون کاربلداست

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

چه ربطی به خوشکلی داره اخه ؟!!!!پسری که بخوادت چه زشت چه خوشکل از هرفرصتی استفاده میکنه حتی برانامه ...

دوستت قیافش صفره

یارو چی خوشکله؟؟؟

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 
دوستت قیافش صفرهیارو چی خوشکله؟؟؟

اره بد نیست قدش خیلی بلنده .دانشجو دکتری مکانیک هست ..دوستم لیسانس داره ..من از وقتی اینارو دبذم کامل فهمیدم قیافه هیچ تاثیری تو رابطه نداره .

اره بد نیست قدش خیلی بلنده .دانشجو دکتری مکانیک هست ..دوستم لیسانس داره ..من از وقتی اینارو دبذم کام ...

منم از این موارد زیاد دارم تو دوست وآشنایان.

حتی خانواده پسره میگن ،پسر ما سیب سرخی و این داستانا.

اما آقا جون و مالش رو میده برا خانمش.

نه ب قد.نه ب قیافه،نه ب تحصیلات

عاشقت نیست همین....فقط چون قشنگی اونم هوله میخواد از دستت نده برای تفریحاتشمرد که عاشق باشه با از ی ...

از یه استان دیگه کارشو ول کرد اومد دیدنم ولی عاشقم نبود

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اوپس بقیه کاراش چی؟

گل میخرید دکلمه میساخت پول میداد به اونایی که گیتار دستشونه برام اهنگ بخونن کادو میخرید ولی خودش لباس پاره تنش بود حتی 

موقع پریودم هوامو داشت همش هرچی میگفتم یا عصبی میشدم نازمو میکشید 🙄خاستگاری کرد التماسم کرد جلوی جمع پامو بوس کرد روزی صدتا شعر میفرستاد 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

اخرش چیشد

خیانت میکرده تمام مدت