ببین خانمم اول نگاهی به خودت بندازبه توانایی هایی ک داری،علت طلاق توروزگاربعدمتارکه خیلی مهمه تو حال ...
ادم شجاعی نیستم،میترسم ازمطرح کردنش پیش خانواده ها ک حمایتم نکنن،اینم خیلی دیوونست میترسم دردسردرست کنه و درگیری ایجاد کنه بابقیه،ولی وضعیتش هم قابل تحمل نیست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا گناه داره باباهه که ولش کرد رفت زن گرفت مامانه هم میخواد ازدواج کنه و احتمالا اینم نمی بره خود ...
واقعا این بچه گناه داره ...دلم سوخت براش...چطور میتونن راحت بچه شون رو فراموش کنن..من پنج ساله جداشذم یه روز ذخترم نبرم پیش باباش صدبار زنگ میزنه باباهه تلفنی حرف میزنن...بیشتر هم باباش دلتنگ میشع تا ذخترم....
من یکی از نزدیکام با یه بچه ۸ساله طلاق گرفت اوایلش سخت بود تا بچش امد پیش خودش ولی پسرش خیلی الان راضیه از اینکه مادرش جداشده میگه از اون همه دعوا وکتک کاری دایم استرس داشتم الان تو ارامشم