2777
2789
ببین در ظاهر چیزی نمیگفتولی به شدت عقده ایه مخصوصا چون مامانش حق طلاق رو گرفت وجداشدمدام میگه مادرم ...

به نظر من با چیزی که گفتی بچه بیشتر به خاطر رفتار بد مادرش عقده ایی و بی ادب شده تا طلاق

اگراز تظر مالی و حمایتی اوکی هستی 

بچه را میاری پیش خودت و براش واقعا مادری میکنی هب به طلاقم میتونی فکرکنی

ولی اگه میخوای بعد شوهر کنی و بچه را اواره کنی و پرتش کنی خونه بقیه خب نه واقعاظلم و خودخواهیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من با چیزی که گفتی بچه بیشتر به خاطر رفتار بد مادرش عقده ایی و بی ادب شده تا طلاق

اونم هست ولی بعد طلاق کینه عمیق تو دلشه و صدبرابر بدتر شده 

باباشم سالی یکبار سراغی ازش نمیگیره 

میگه ما داشتیم زندگیمونو میکردیم واسه چی مادرم خرابش کرد

چون باباشم نه دست بزن داشت نه خیانت میکرد نه حتی دعوایی میکردن همش سکوت و بی تفاوتی 

بچه نمیدونست چی شد که زندگیمون خراب شد

دوستان شوهرم ب شدت شکاک و بددل هست،ادمی نمونده ک منو بهش تهمت نزده باشه،ارامش ندارم،۲تابچه دارم،یکی۸،یکی ۴،دست ب زن داره،خیلی ساله ک ب جدایی فک میکنم امامیترسم ازجامعه،ازتنهابزرگ کردن بچه ها،ازمخارجشون،شغلی ندارم وسرمایه هم هیچ،امازندگی هم برام خیلی متشنجه

ببین خانمم اول نگاهی به خودت بندازبه توانایی هایی ک داری،علت طلاق توروزگاربعدمتارکه خیلی مهمه تو حال خوبی وحا بدیت تاثیرزیادی داره

ببین مطعلقه شدن نواین جامعه بااون داستاناش ارزش داره به پاره کردن این رابطه به ختم این زندگی

دوستان شوهرم ب شدت شکاک و بددل هست،ادمی نمونده ک منو بهش تهمت نزده باشه،ارامش ندارم،۲تابچه دارم،یکی۸ ...

خوب بدون هیچی با دو تا بچه واقعا سخته.اگه پدر خوبی برای بچه هاس بچه ها میتونن با پدر باشن.و اگه مهریه میده ی سرمایه برای خودت

دوستان شوهرم ب شدت شکاک و بددل هست،ادمی نمونده ک منو بهش تهمت نزده باشه،ارامش ندارم،۲تابچه دارم،یکی۸ ...

ببین با ادم شکاک باید به شدت با مدارا و شفاف زندگی کرد

مثلا میخوای بری جایی خیلی مراعات کن بگو خودت منو ببر

میخوای چت کنی با کسی جلوش نکن میاد خونه اصلا گوشی دستت نگیر

با مشاوره بهترمیشه 

واقعا بادوتا بچه بی پشتوانه داغون میشی 

چله بگیر ،چهل روز هرچی شد سکوت کنی و جواب ندی و صبرکنی...

ببین جواب میگیری 

دونفر تازمانی که باهم بجنگن در جنگن وقتی یه نفرشون بگه من نمیجنگم جنگ تموم میشه تو نجنگ ...از خودت دفاعم نکن 

یه مدت ...

به خاطربچه هات 

ببین وقتی یه بزرگتری تو خونه ادم باشه ما با همسرمون دعوامون بشه جلوی اون بزرگتر رومون نمیشه زیاد دعوا کنیم به احترامش

ولی خدا میبینه و ما حیا نمیکنیم ازش 

ببین خانمم اول نگاهی به خودت بندازبه توانایی هایی ک داری،علت طلاق توروزگاربعدمتارکه خیلی مهمه تو حال ...

میدونی شوهرم همش بهم بهم تهمت میزنه،میتونم همشو ثابت کنم امامطمئنم ذهن اطرافیانم نسبت ب مم مسموم میشه،امازندکی باهاش هم برای من جهنمه هم برای بچه ها،

طفلک🥺🥺🥺بچه ها همیشه قربانین متاسفانه

واقعا گناه داره باباهه که ولش کرد رفت زن گرفت 

مامانه هم میخواد ازدواج کنه و احتمالا اینم نمی بره 

خودمو میذارم جاش میگم من بودم از هردوشون متنفر میشدم

خوب بدون هیچی با دو تا بچه واقعا سخته.اگه پدر خوبی برای بچه هاس بچه ها میتونن با پدر باشن.و اگه مهری ...

من مهریموهم میخام درمقابل بچه هام ببخشم،وحشتناک بیماره ذهنش،هیچ احدی حتی خانواده خودش میان میگ توباهاشون کاری کردی،میگ من نیستم خونه تویکیو میاری،بهم میگ توهولی😭😭😭😭😭نمیدونم درک میکنین منو یان ک درد تهمت ،دردشنیدن این حرفاچقدسخته