2777
2789
عنوان

بدن درد بعد باشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 35 پست
قبل از شروع تمرین باید می رفتین تردمیل و دوچرخه. در آخر تمرین برید باید با سرعت خیلی خیلی ملایم باشه ...

فزیباخانم اگراشتباه نکنم ایشون توورزش مبتی هستن حتمابایدتوباشگاه ازمربی وقت مشاوره بگیرن ک درکنارتوضیحات تئوری عملی هم توجیه بشن باتوضیخ دادن فکرنکنم تاحدمظلوبی بتونن فرمایشات سرکارعلیه روکه  علمی وکاربردی هست روپیاده کنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید وقتتو میگیرم،الان من دیروز بار اولم بود رفتم،وقتی بدنسازی تموم شد ،گف برو 10دیقه تردمیل 10 هم ...

تردمیل ودوچرخه برای سردکردن نیست،بااین دووسیله گرم کنید شماتازه رفتین حرفه ای نیستین ک هماهنگ بشین وبتونین هماهنگ کنیدخودتون روبااین دووسایل ازسرعت کم کنید ضربان قلب پایین بیاد

برای من معمولا ۴ روز یا بیشتر طول می‌کشید 😁😁اووووووه چرا گریه؟؟؟؟؟؟؟ درده دیگه چیزی نیست واسه من گ ...

درد به تنهایی قابل تحمله

از اون روز که تخم مرغ بدون زرده خوردم اصلا یه حالتیم

انگار رو دلم سنگینی میکنه

فزیباخانم اگراشتباه نکنم ایشون توورزش مبتی هستن حتمابایدتوباشگاه ازمربی وقت مشاوره بگیرن ک درکنارتوض ...

درسته مبتدیم

به خاطر تداخل زمان باشگاه و دانشگاه من فقط ۱ساعتو نیم وقت دادم تقریبا که جلسه اول کلش به تمرین گذشت که تازه کمترم کرده بود ست هارو

وقتیم نیست برا مشاوره🥴